Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 16 kilogram kubar esrar ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına...

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 16 kilogram kubar esrar ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Turnadere Mahallesi'nde bulunan ormanlık alana kenevir bitkisi ekildiğini tespit eden ekipler inceleme başlattı. Şüphelilerin S.Ş., S.T. ve S.Y. olduğunu belirleyen ekipler harekete geçti. Yapılan operasyon neticesinde ise araçta 16 kilogram ev ve eklentilerinde ise 10 gram kubar esrar ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Konuya ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.