Jessica May: Kütük; Rize-Çayeli

Jessica May: Kütük; Rize-Çayeli
Geçtiğimiz yıl Türk vatandaşlığını alan oyuncu Jessica May, "Nereye gidersem kimlik gösteriyorum. Kütük olarak Rize-Çayeli yazıyor. 'Kütük', ağacı kesiyorsun ya, o diye biliyordum. Ayırt edemiyordum ama artık edebiliyorum" diyerek, güldü.

'Yeni Gelin' dizisiyle Türkiye'de şöhreti yakalayan ve geçtiğimiz yıl Türk vatandaşlığını alan Jessica May, "Vatandaşlığı geçen sene aldım. Mart ayında bir seneyi dolduracağım. Nereye gidersem kimlik gösteriyorum. Kütük olarak Rize-Çayeli yazıyor. 'Kütük', ağacı kesiyorsun ya, o diye biliyordum. Ayırt edemiyordum ama artık edebiliyorum" ifadelerini kullanarak kahkaha attı.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Jessica May, eşi Hüseyin Kara ile Kuruçeşme'deydi. Bir mekanda çıkarken görüntülenen ikiliden May, "Rize'den ayağımızın tozuyla yeni geldik. Bol bol muhlama yedim. Artık ben de yapabiliyorum ama rekoru henüz kıramadım. Günde on tane yiyordum. Bu sefer geçemedim" diyerek, güldü.

Yeni projeleri hakkında da konuşan Jessica May, "İtalyanca yeni bir projede oynadım. Birkaç dilde farklı projelerde yer aldım. Olursa bir de bu dilde oynayacağım ama her proje farklı bir tecrübe ve deneyimliyorum" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Jessica May'ın Türk vatandaşı olma arzusu sonunda gerçekleşmişti. 2011'de geldiği Türkiye'de 2018'de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile evlenen May, hayali olan Türk vatandaşlığını sonunda almıştı.

Türkiye Cumhuriyeti kimliğine kavuşan oyuncu, elinde evraklarla verdiği pozu Instagram hesabından yayınlamıştı. Jessica May, mutluluğunu, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum!" sözleriyle dile getirmişti. Bir hayli neşeli olduğu görülen May'ın paylaşımı binlerce beğeni almıştı. 28 yaşındaki oyuncu gönderisine Türk bayrağı emojileri eklemeyi ihmal etmemişti.

jessica-may-2.jpgjessica-may-4.jpgjessica-may-3.jpgjessica-may-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum