Juventus-Galatasaray maçı hangi kanalda?

Juventus-Galatasaray maçı hangi kanalda?
Galatasaray Juventus maçı ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta? Galatasaray Juventus maçını şifresiz veren yabancı kanallar hangileri? Galatasaray Juventus maçına dair detaylar haberimizde...

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray grup maçlarında mücadele ediyor. Gruplarda ilk maçını Real Madrid ile oynadı ve 6-1 kaybetti. İkinci maçı Juventus ile oynayacak. Galatasaray Juventus maçı 2 Ekim 2013 Çarşamba akşamı 21.45'te başlayacak.

Juventus Galatasaray Maçını Canlı Veren Yabancı Kanallar?

Şampiyonlar Ligi Galatasaray Juventus maçı DSmarttan canlı olarak yayınlanacak. Fakat d-smart abonesi olmayanlar maçı uydudan canlı veren kanallardan izleyebilirler..

İşte 2 Ekim Juventus Galatasaray Maçını Canlı Veren Kanallar:

5 Gold ( İsrail )

Al Jazeera Sport 7/HD 3

C+ Liga Compeones 2/ HD

İtaila 1

Sky sport 1 ( İtalya )

Voyo sport ( Online )

Smart Sport HD

Fox Soccer 2GO

Cytavision Sports 5

Devler Ligi'ne ağır Real Madrid mağlubiyeti ile başlayan Galatasaray, yeni teknik direktörü Roberto Mancini ile yeni bir başlangıç peşinde...Galatasaray, Juventus'u deplasmanda yenip taraftarına zafer yaşatmak istiyor. Bu dev maç saat 21:45'te başlayacak.

Juventus Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç

Stat: Juventus Stadium

Tarih: 2 Ekim 2013 Çarşamba

Saat: 21:45

Yayın: Smart Spor | Smart Spor HD

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmandaJuventus ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar'la İtalyan ekibi arasındaki maç saat 21:45'te başlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki mücadelesine 6-1'lik Real Madrid yenilgisi ile başlayan Galatasaray, ikinci maçında Juventus'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı temsilcimiz, B Grubu karşılaşmasında İtalya şampiyonu ile Juventus Stadı'nda karşılaşacağı maçı Macar hakem Viktor Kassai yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray Ve Juventus'un karşılaşmaya çıkmaları beklenen muhtemel 11'leri şöyle;

JUVENTUS:Buffon, Bonucci, Barzagli, Chellini, Lichsteiner, Pogba, Vidal, Pirlo, Asamoah, Vucinic ve Quagliarella.

GALATASARAY:Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Selçuk, Melo, Aydın, Sneijder, Bruma ve Drogba.

MANCINI'NİN İLK SINAVI

Galatasaray ile pazartesi günü 3 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Roberto Mancini, takımın başında ilk maçına çıkacak. Teknik direktör Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belli olmayan yardımcı antrenör Claudio Tafferel de yedek kulübesinde yer alacak.

BURAK KENARDA AYDIN SAHADA

Sarı-kırmızılı takım maç için son antrenmanını Juventus Stadı'nda yaptı. Mancini çalışma sırasına oyuncularını sahada topladı ve 5 dakika süren kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Mancini'nin antrenmanda Aydın Yılmaz'a as kadroda yer vermesi dikkat çekti. Aydın'ın Juventus karşısında ilk 11'de yar almasına kesin gözü ile bakılıyor. Mancini'nin Drogba'yı da tek forvet oynatması ve Burak Yılmaz'ı yedek soyundurması bekleniyor.

Bu arada Juventus da Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Vinovo Tesisleri'nde gerçekleştirien son antrenmanı tempolu geçti. İtalyan ekibinde sakatlığı bulunan Arjantinli golcü Tevez'in oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak.

5. RANDEVUDA DENGE BOZULACAK MI?

Galatasaray ile Juventus 5. kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki 4 mücadelede taraflar 1'er galibiyet alırken, 2 maç berabere bitti. Galatasaray 6,Juventus 5 gol attı. Juventus maçı ile İtalyan ekiplerle 21. kez karşılaşacak sarı-kırmızılı takım, Çizme'de hiç galip gelemedi.

İtalyanlar'a karşı 6 galibiyetinin 5'ini İstanbul'da, 1'ini Köln'de alan Galatasaray, 7 kez rakiplerine yenildi, 7 maçı da berabere bitirdi. Galatasaray, Juventus mücadelesi ile Avrupa Kupaları'nda da 249. kez sahaya çıkacak.