Kaçak Çay Paketinde Toz Esrar Çıktı

Kaçak Çay Paketinde Toz Esrar Çıktı
Yolcu otobüsünde yolcu valizinde çay paketleri içerisine gizlenmiş vaziyette yaklaşık 2 kg toz esrar ile panelvan araçta 1 ton 23 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 2 kilogram toz esrar ile 1 ton 23 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı’nca kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Ergani ilçesinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 27 Mart 2015 tarihinde Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde yol emniyet ve arama faaliyeti icra edildiği belirtildi.

kacak-cay-paketinde-toz-esrar-cikti-1.jpg

KAÇAK ÇAY PAKETİNDEN TOZ ESRAR ÇIKTI

Açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde arama köpek unsuru ve Ergani-İncehıdır Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince icra edilen yol emniyet ve arama faaliyetinde, bir yolcu minibüsünde yolcuya ait valizde çay paketleri içerisine gizlenmiş vaziyette yaklaşık 2 kilogram toz esrar ile transit marka panelvan araç içerisinde 35 adet 33 kilogramlık çuvallar halinde yaklaşık bir ton 23 kilogram kaçak çay ele geçirilmiştir. Olaylar ile ilgili 2 şüpheli yakalanmış olup adli tahkikata devam edilmektedir” denildi.

kacak-cay-paketinde-toz-esrar-cikti2.jpg