Kaçkar Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi Yapıldı

Kaçkar Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi Yapıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kariyer ve Kişisel Gelişim Topluluğu tarafından 13-14 Mart 2019 tarihleri arasında Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Kaçkar Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından başlayan programda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir ve Kariyer ve Kişisel Gelişim Topluluğu Başkanı Süleyman Öz açılış konuşması yaptılar.

Bu yıl 4.'sü düzenlenen zirvenin ilk gününde arabam.com Genel Müdürü Zafer Terzioğlu ile Youthall şirketinin kurucusu Elis Yılmaz, zirvenin ikinci gününde ise Genç Liderler Derneği Kurucusu Ömer Ekinci, Sefamerve Kurucuları Oya Okur Erciyes ile Barış Erciyes ve Ticimax Kurucusu Cenk Çiğdemli iş hayatlarında yakaladıkları başarıyı ve yaşadıkları tecrübeleri katılımcılarla paylaştı.

Üniversitesnin Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Öğrenci Konseyinin katkılarıyla gerçekleştirilen program sonunda konuşmacılara günün anısına serender hediye edildi.

kackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(11).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(9).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(10).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(8).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(6).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(5).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(4).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(7).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(2).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(3).jpgkackar-girisimcilik-ve-inovasyon-zirvesi-yapildi-(1).jpg