Kaderimiz Bir Yazıldı

Kaderimiz Bir Yazıldı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu’nu ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Şube Başkanı seçildikten sonraki ilk il dışı ziyaretini komşu il Trabzon'a yapan Dabak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bölgesel kalkınmanın önemine işaret ettikleri ziyaret sırasında, Mahitapoğlu ve Trabzon Şube yöneticileriyle bölgesel projelerde ortak hareket etme kararı aldı.
 
Dabak'ın başkanlığını tebrik eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahitapoğlu, komşu ve kardeş iki şehrin kaderlerinin birlikte yazıldığını, ortak çalışmalarla bölge kalkınmasının daha kolay gerçekleşebileceğine inandığını söyledi.

kk.20130225222923.jpg

Tarihi ve kültürel mekanların işlevsel hale getirilmesi için vermiş olduğu çabanın sonucu olarak, Mahitapoğlu’nun tarihi Cephanelik’in yeniden düzenlenerek, ziyarete ve kullanıma açmasının takdire şayan bir çalışma olduğunu kaydeden MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, Trabzon Şube Başkanı Mahitapoğlu ile yönetim kurulunu Rize'ye davet ederken, misafirperverlikleri için de ayrıca teşekkür etti.

pp.20130225223033.jpg

001.20130225222819.jpg