Kadınlar hakkında bilinmeyen 10 şey!

Kadınlar hakkında bilinmeyen 10 şey!
Şarkıcı Zeynep Mansur'dan kadınlara dair çok özel açıklamalar...

Zeynep Mansur, Esquire dergisinin Eylül sayısına verdiği röportajda erkeklerin "kadınlar hakkında bilinmeyen 10 şeyi" açıkladı...

1-Bir kadın için gerçek aşk şartlar ne olursa olsun vazgeçmemektir. Erkekler bunu bilirler ya da çoğu zaman bilmemezlikten gelirler.

2-Kadınlar erkeklerin eski sevgilisinden bahsetmesinden hiç hoşlanmazlar. Hele ki, eski sevgili(M) derken o "M" harfi çok önemlidir. Hiç bir kadın buna asla tahammül edemez.

3-Erkekler çapkınlık yaparken hiç yakalanmayacaklarını zannederler; ancak aşık kadın hisseder. Kalbi sıkışır, midesi ağrır, içi yanar; yani görmese de, duymasa da kalbiyle bilir; kadın hisseder. Erkekler bunu kabul etmeseler de, bu gerçektir.

4-Kadınlar genellikle yalnızlıktan hiç hoşlanmazlar. Bu da paylaşmayı çok sevmelerinden kaynaklanır. Daima paylaşmak isterler; duygularını, düşüncelerini.. Kısacası kadınlar için, hayat, paylaştıkça anlam kazanır. Konuya bu açıdan bakıldığında dahi, erkekler, kadınların hayatlarındaki önemlerinin farkına çoğu zaman varamazlar.

5-Bir kadın bir aşktan diğerine birkaç saatte gidebilen, seçici olmayan erkekten hiç hoşlanmaz.

6-Güven duygusu erkeklere göre çok saf, güçsüz bir duygudur; ama kadınlar için bir hazinedir. Kadınların hayatları boyunca aradıkları en önemli duygudur. Erkekler bunun değerini pek bilmezler ve çoğu zaman kaybedince anlarlar.

7-Aldatılan kadın yoktur. Çünkü her kadın aldatıldığını hisseder ve intikam duygusuyla ondan önce davranıp, aldatıldığı ortaya çıkmadan intikamını alır. Bu illa seks içeren bir aldatma olmayabilir başkasıyla flört etmekte kadınlar için bir aldatmadır.

8-Bir kadın için en önemli şeyin sevgisini hissettirebilen, "seni seviyorum" u kalpten söyleyen bir erkek olduğunu ve bu tür erkeklerin "en değerli" erkek olduğunu nedense anlamak istemezler.

9-Kadınların hep güçlü erkekleri aradıkları sanılır; ancak kadınlar her zaman erkeklerden daha güçlüdür. Fiziksel olarak kuvvetli olmasalar da ruhsal olarak zırhlarla donatılmışlardır. İşte erkeğin düştüğü en büyük yanılgı budur; kadın zayıf değildir ve güçlenmek için erkeğe ihtiyaç duymaz. Aslında burada aradığı yalnızca huzurdur.

10-Erkekler önce kadınları anladıklarını sanırlar, sonra sandıklarını anlarlar.