Kadınlar Sordu Bekaroğlu Cevapladı

Kadınlar Sordu Bekaroğlu Cevapladı
Bekaroğlu, sahilde yapacağı yeni düzenlemede, kadınların el emeklerini sergileyip satabilecekleri mekanlar yapacağını söyledi.

TOBB Rize İl Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret eden Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu, Başkan Mürşide Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri ile samimi bir sohbet yaptı.

Kadın Girişimcilerin sorularını cevaplayan Bekaroğlu, dünyanın her yerinde, küçük ilçelerde bile bulunan bir semt pazarını dahi Rize’de 10 yıldır kurmayanların, kadınların el emekleri ile ürettiklerini satabilmeleri için onlara bir yer göstermeyenlerin, kadın girişimcilerin sorunlarına eğilemeyeceğini belirterek, “Kadının sosyal yaşam içerisindeki konumu güçlendikçe ihtiyaçlar artmakta, beklentileri çoğalmaktadır. Rize’de bir semt pazarı yok. 2014 Rize’sinde, başbakanın şehrinde pazar yok. Atatürk Caddesinin hemen arkasındaki mahallelerde durum içler acısı. Memişağa parkında küçük sembolik birkaç oyun aleti var. Kadınlar, değişik mahallelerden gelip orada çocukları için sıraya girmişler. Her mahallede bir park yapılamaz mıydı? 10 yıldır Rize’yi yönetenlerin aklına gelmemiş” dedi.

0122.jpg

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mürşide Okumuş, Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, soruları yöneltip cevap aldıklarını ve kendisine başarılar dilediklerini söyledi.