Kadir Özcan'ın Defin Tarihi Belli Oldu

Kadir Özcan'ın Defin Tarihi Belli Oldu
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ç.Rizespor Eski Teknik Direktörlerinden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan’ın defin tarihi belli oldu.

Teknik Direktör Kadir Özcan için yarın (Perşembe günü) saat 11.00’de Yavuz Selim Stadı’nda tören düzenlenecek. Özcan’ın cenazesi, yarın (Perşembe günü) ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Akçaabat ilçesinde toprağa verilecek.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan’ın vefatının ardından açıklamalarda bulundu.

Kadir Özcan’ın, Türk futboluna ve Trabzonspor’a büyük değer katmış bir isim olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, “Gerek saha içinde gerekse saha dışındaki davranışları ile örnek futbolcu kimliği bilincine ulaşmış, önemli bir kahramanımızı kaybetmiş olmanın acısını yaşıyoruz” diye konuştu.
İbrahim Hacıosmanoğlu, Kadir Özcan’ın Trabzonspor tarihindeki yerini asla unutmayacaklarını ifade ederek, “Başarılı futboluyla birçok çocuğun isim babası olan Kadir Özcan’ımızı çok özleyeceğiz. Camiamız bir evladını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktadır. Başta Özcan ailesi olmak üzere Türk futbolu ve Trabzonspor’umuzun başı sağolsun” dedi.