Kadir Özcan'ın ölümüyle Trabzon camiası yasta

Kadir Özcan'ın ölümüyle Trabzon camiası yasta
Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan, bugün akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kadir Özcan'ın vefat haberini duyan yakınları dostları ve Trabzonspor camiası adeta hastaneye akın etti. Trabzonspor'un efsanevi futbolculardan Hami Mandıralı, Kadir Özcan'ın vefatından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Mandıralı, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugün rahmetlinin idmanını izledim. Arkadaşlarımla 2 saat önce oturduğumuz bir otelde onu konuştuk. Eve geldim, böyle bir haber aldım. Nasıl tarif edilir nasıl açıklanır bilmiyorum. Benim her zaman saygı duyduğum değer verdiğim bir abimdi. Canımdı, dostumdu, arkadaşımdı. Kaybettik başımız sağolsun. Başka ne söyleyeyim bilmiyorum" dedi.

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül ise, yaptığı açıklamada, "Hem 1461, hem de Trabzon futbolu bir babasını kaybetti. Bizim onun yöneticisiydik ama o bize abilik yaptı. Çocuklar babasını kaybetti. Geride kalanlara uzun ömürler diliyorum. Acımız paylaşan bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Önceden bir kalp rahatsızlığı vardı. Yürüyüşü yapardı, sağlığına dikkat ederdi. Ölümün yeri ve zamanı hiç belli olmuyor" ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon savunma oyuncularında Aytaç Ak, dağılmış bir durumda olduklarını belirterek, "Bugün antrenmanda çok iyiydi ve neşeliydi. Oynadık ama bir anda haber geldi. Kaybettiğimizi söylediler. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. İdmanda makara yaptık. Hiçbir şey yoktu bir anda oldu her şey ecel işte" şeklinde konuştu.

1461 Trabzon takım kaptanı Barış Memiş, çok üzgün olduklarını kaydederek, "Kendi babamız gibi çok seviyorduk onu. Çok iyiydi evine giderken beraber gittik. Bizi kendisi bıraktı. Çok ani oldu hiç beklemiyorduk" diye konuştu.

1461 Trabzon savunma oyuncularından Göksu Alhas da, "Şok durumdayız. Her şey yolundaydı bize yeri geldi babalık yaptı. Kendi babamız ölse ancak bu kadar üzülürdük. Sabah beraber güldüğümüz bir insanla akşam haber aldığınız kaybetmediğimize dahil bir haber aldığımız anda herşey değişiyor" dedi.

Trabzonspor eski teknik direktörlerinden ve Trabzonspor alt yapı sorumlusu Sadi Tekilioğlu ise, Türk futbolunun bir efsanesini kaybettiğini vurgulayarak, "İnsanlar bazen yatağında hastalık çeker, gider ve kaderine razı olursun. Bugün Kadir Hocamla 3 saate kadar beraberdik. A2 takımının antrenmanını izledik. Deplasmandan gelirken uçakta yaşadıkları türbülansı anlattı bana. Bana Özkan Hoca'nın yanına gidelim diye söylemişti. Bende kendisine yarın değil ötesi gün gidelim dedim. Birlikte çay içtik. Bu haftaki maçı konuştuk. 1461 Trabzon takımının sıkıntıları anlattı. Takımın içinde bulunduğu durumdan üzülüyordu. Çok sevilen bir isimdi. En son iki kursa beraber gittik. Bizim abimizdi çok iyi insandı. Kadir abi için hiç kimseden kötü bir şey duymadım. Konuştuktan yarım saat sonra gitmesi beni çok üzdü" ifadelerini kullandı.