Kadir Topbaş Organiği Sevdi

Kadir Topbaş Organiği Sevdi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ilk kez tattığı Çaykur Organik Çayını çok beğendiğini ve bundan böyle çay tercihinin Çaykur Organik Çay olduğunu söyledi.

Rize Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Ak Parti Rize İl Başkanlığını ziyaretinin ardından beraberinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, AK Parti Rize eski Milletvekili Abdulkadir Kart ile birlikte Çaykur Araştırma Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Burada Genel Müdür Ekrem Yüce tarafından karşılanan Başkan Topbaş ve beraberindeki heyet Ziraat Çay Bahçesine geçip Genel Müdür Yüce’nin kendilerine ikram ettiği Çaykur çay çeşitlerinden tattılar.

untitled-5.20101013170727..jpg

Burada bir açıklama yapan İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş Mart 2009 Yerel Seçimlerinden sonra ilk defa Doğu Karadeniz bölgesine geldiğini söyledi. Topbaş; “Valiliğimiz, Belediye Başkanlığımız ve partimizi ziyaret ettik. Çaykur’un misafiri olduk Benim için çok önemli Doğu Karadeniz Bölgesindeki dostlarımız ziyaret etmek buradan da Artvin’e geçiyoruz. Belediye seçimlerinden sonra ilk defa bölgeye geliyorum.  Bu bir noktada Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun ve görevlerinde başarılar dileme gibide kabul edilebilir. Bir buçuk seneyi aşkın bir zaman geçti. Beraber Doğu Karadeniz’in güzelliği yeşilliği doğa ile denizle bütünleştiği bölgede bu güzellikleri birlikte yaşadık.”

Çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum…

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’ye misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden ve kendisinin 1985’li yıllarda çay sektörü ile ilgili düşündüğü çay çeşitliliğini arttırma konusunda Genel Müdür Yüce’nin bunu başardığını ve bundan dolayı kendisini kutladığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş şöyle devam etti; “Şu anda Çaykur ‘dan ayrılıyoruz ama şunu da özellikle ifade etmek isterim ki Sayın Genel Müdürümüze misafirperverliğinden ve çay ikramlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel çalışmalarını kendilerinden dinledik. Çok yeni olgular çayla ilgili çalışmaları dile getirdiler. Kendisinin yaptığı çalışmalarda benim yıllar önce 1985 yıllarında başladığım çay fabrikası kurma ve çay işletmelerindeki edindiğim bilgilerde daha nitelikli çok daha farklı çay  üretmenin daha doğru olacağını düşünmüştüm. Bugün sayın genel müdürümüzde bunu gördüm. Gerçekten kutlanılacak derecede başarılı bir çalışma yapan ekibi de kendisi de Çaykur’a büyük hizmetler veren bir hizmet oluşturmuşlar ondan dolayı kutluyorum. Bu misafirperverliğinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ederim.”

Tercihim Çaykur Organik Çay…

Türk Çayının sadece Türkiye’de değil yurt dışında da itibar bulmasının mümkün olduğunu belirten Topbaş, özellikle ilk kez tattığı Çaykur Organik Çayını çok beğendiğini ve bundan böyle çay tercihinin Çaykur Organik Çay olduğunu söyledi. Topbaş; “ Diliyorum ki bu çayın özellikle sadece Türkiye de değil yurt dışına da itibar bulması mümkündür. Doğru olan nitelikli ve kaliteli çay üretmek.  Özellikle organik çay bu farklı bir şey birde dün tattığım bu çaylardan dolayı hem yeşili olsun hem siyah çay olsun muhakkak bundan sonra organik çayı eksik etmeyeceğim. Artık çay tercihim Çaykur Organik çay olacak. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum Sayın Genel Müdüre başarılar diliyorum.” Dedi.

Genel Müdür Ekrem Yüce; “sayın Başkanımızın Doğu Karadeniz gezisi kapsamında teşekkülümüzü ziyaret etmesi bizi mutlu etmiştir. Ayrıca çalışmalarımıza yaptığı iltifatlarda bizi ziyadesi ile onurlandırmıştır. Marifet iltifata tabidir. Biz hem ziyaretlerinden hem de iltifatlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Başkan Topbaş daha sonra Rize’den ayrılarak memleketi Artvin’in Yusufeli ilçesine geçti.