Kaf-kaf 36 Sene Sonra Berabere Kaldı

Kaf-kaf 36 Sene Sonra Berabere Kaldı
Eurocup’ta sekizli finalde mücadele eden Pınar Karşıyaka, rakibi Lietuvos Rytas ile 81-81 berabere kalarak çeyrek final yolunda İzmir’e avantajla döndü.

Eurocup’ta sekizli finalde mücadele eden Pınar Karşıyaka, rakibi Lietuvos Rytas ile 81-81 berabere kalarak çeyrek final yolunda İzmir’e avantajla döndü. Kaf-Kaf, bu skorla 36 sene sonra bir maçını berabere tamamlamış oldu.

Eurocup’ta fırtına gibi esen Pınar Karşıyaka, sekizli finalde karşılaştığı Lietuvos Rytas ile deplasmanda 81-81 berabere kaldı. Eurocup sekizli finalinde iki maçta atılan toplam skor sonrası tur atlayan takım belirlendiği için maçlar berabere bittiği takdirde uzatmaya gitmiyor. Yeşil-kırmızılı ekip, aldığı bu sonuçla tam 36 sene sonra bir maçını berabere tamamlamış oldu. Kaf-Kaf, son beraberliğini 1978-79 sezonunda Tofaş karşısında 80-80’lik skorla almıştı.

Pınar Karşıyaka’nın çeyrek final bileti arayacağı rövanş mücadelesi ise 11 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak.

BEŞİKTAŞ BİLETLERİ SATIŞTA

Pınar Karşıyaka’nın ligin 21. hafta maçında Beşiktaş İntegral Forex’i konuk edeceği karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. 8 Mart Pazar günü saat 17.00’de Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak maçın biletleri tam 30, öğrenci 20 TL’den satışa çıktı. Beşiktaş taraftarı kendilerine ayrılan biletleri, maç günü açılacak olan gişeden alabilecek.