Kafes Operasyonunda Rize’de Gözaltına Alınanlar Serbest Bırakıldı

Kafes Operasyonunda Rize’de Gözaltına Alınanlar Serbest Bırakıldı
Rize’nin de arasında yer aldığı 56 ilde 150 şüphelinin yakalandığı kafes operasyonu kapsamında Rize'de gözaltına alınan 3 şüpheli serbest bırakıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Mali Şube Müdürlüklerince, Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 56 ilde suç örgütü üyelerine yönelik eş zamanlı düzenlenen "Kafes" operasyonları kapsamında Rize’de 3 kişi gözaltına alındı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 77 mağdur tespit edilen tefecilik operasyonunda şüpheli 3 kişinin ev aramasında, 105 adet senet, 4 adet belge, 3 not defteri ile 36 adet fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i savcılık talimatıyla, 2'si ise çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

56-ilde-150-suphelinin-yakalandigi-kafes-operasyonu-kapsaminda-rizede-tefecilik-yaptiklari-iddiasiyla-gozaltina-alinan-3-kisi-serbest-birakildi.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum