Kahraman Tazeoğlu Rize'ye Geliyor

Kahraman Tazeoğlu Rize'ye Geliyor
Ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu’nun Rize’de katılacağı ve şiirlerini seslendireceği “Anneler Kitap Okuyor”programı ücretsizdir.

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Rize Valiliği ile Rize Belediyesi'nin desteğiyle Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesine destek için düzenleyeceği ve Ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu’nun da şiirlerini seslendireceği “Anneler Kitap Okuyor” programını hiçbir ücret ödemeden takip edebilirsiniz.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, yaptığı açıklamada, 21 Şubat Cumartesi günü saat 14:00’te İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek olan ve Ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu’nun da şiirleriyle RENK’lendireceği “Anneler Kitap Okuyor”programımız ücretsizdir. Programda Tazeoğlu'nun katılımıyla şiir dinletisi gerçekleştirilecek ve okunan kitaplar üzerine söyleşi yapılacaktır. Program sonunda Tazeoğlu kitaplarını imzalayacaktır. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı 21 Şubat Cumartesi günü saat 14:00’te Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezine bekliyoruz.” dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Kahraman Tazeoğlu’nun Şiirleri Rize'de RENK’leniyor