Kale Grup’tan Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti

Kale Grup’tan Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti
Kale Grup ve Carpe Diem İdari Yönetimi, "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundu.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yapılan ziyarette yaşlı ve hastalar hakkında ayrı ayrı bilgilendirilen Kale Grup ve Carpe Diem yönetimi, yaşlılarla sohbet ederek ikramlarda bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Kale Grup idari yönetimi, “Huzurevinde Türkiye'nin bir çok ilinden gelen yaşlılar ziyaretimizden oldukça memnun kaldıklarını, yalnızca bu haftaya özel değil, u ziyaretlerin düzenli olmasını istedi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette bizleri odalarına, anılarına ve sohbetlerine dahil ettikleri için mutluyuz. Yaşlılarımız, geçmişle bugünümüz arasında köprü kuran, yılların tecrübesini geleceğe aktaran en değerli varlıklarımızdır. Burada yalnız olmadıkları, çok güzel vakit geçirdiklerini ve iyi ağırlandıklarını dile getirdiler.” açıklamasında bulundu.

kale-grup’tan-huzurevi-sakinlerine-moral-ziyareti-(6).jpg

Kale Grup olarak bu tür sosyal etkinliklere çok önem veren bir kuruluş olduklarını ifade eden yöneticiler, “Bu anlamlı günde bizde yaşlılarımızın kaldığı bir ortamda onları ziyaret edelim, onların ellerini öpelim, moral verelim. Bir ihtiyaçları, bir sıkıntıları var mı diye soralım istedik. Bunları öğrenelim, varsa dertlerine ortak olalım. Bizleri yanlarında hissetsinler diye onların yanındayız. Huzurevi’nde kalanların sağlık sorunları hakkında yetkilerden bilgiler aldık. Bizler de bir gün yaşlanacağız, bunun içindir ki herkesin burada kalanlarla yakından ilgilenip bunu hissetmesi gerektiğini düşünüyorum. Burada çok güzel bir ortamda kalıyorlar. Böyle bir mekanda hizmet verilmesi ilimizin ve ülkemizin yaşlılarımıza ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor" diye konuştu.

kale-grup’tan-huzurevi-sakinlerine-moral-ziyareti-(8).jpgkale-grup’tan-huzurevi-sakinlerine-moral-ziyareti-(9).jpgkale-grup’tan-huzurevi-sakinlerine-moral-ziyareti-(1).jpgkale-grup’tan-huzurevi-sakinlerine-moral-ziyareti-(2).jpg

kale-grup’tan-huzurevi-sakinlerine-moral-ziyareti-(3).jpgkale-grup’tan-huzurevi-sakinlerine-moral-ziyareti-(4).jpgkale-grup’tan-huzurevi-sakinlerine-moral-ziyareti-(5).jpg