Kaleci Itandje Rizespor'da

Kaleci Itandje Rizespor'da
Rizespor, geçtiğimiz sezon Yunanistan Süper Ligi'nde PAOK forması giyen kaleci Charles Itandje ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor, Kamerunlu kaleci Charles Itandje ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, geçtiğimiz sezon Yunanistan Süper Lig ekiplerinden PAOK'un kalesini koruyan ve sözleşmesi sona eren Itandje ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Deneyimli kaleci kendisini Yeşil Mavili yapan 2 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra bugün Rizespor ile ilk antrenmanına çıktı.

charles-itandje-rizesporda-.jpg

Yunan ekibiyle geçen sezon 26 maçta kalesinde 25 gol gören Itandje, 2013-2014 sezonunda da Torku Konyaspor formasıyla Süper Lig'de mücadele etmişti.

charles-itandje-rizesporda1.jpg

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Rize`de Mehmet Cengiz tesislerinde sürdüren Rizespor kampın 5. gününde 11. antrenmanını gerçekleştirdi. İyi bir kamp dönemi geçiren yeşil-mavili ekibin idmanları renkli görüntülere sahne oldu. 

İdmandan önce sahaya çıkan futbolcular kendi aralarında ayak tenisi oynadı. Ardından sahneye teknik kadro girdi. Antrenör Ronald Koch, takımı sahanın ortasında toplattı ve yapacakları antrenmandan dolayı futbolcuları kendilerini alkışlattırdı. 

Bu kısa merasimin ardından gecikmeli olarak takıma katılıp antrenmanlara başlayan kaleci Charles Itandje`yi yanına çağırıp takım arkadaşları ile tanıştırdı. Yeşil-mavili futbolcular tanışma sırasında alkışlarla burada olmak çok güzel" diye bağırdı. 

Yoğun bir tempoda yapılan antrenmanda 3  guruba ayrılan futbolcular, çabukluk, hız ve kondisyon antrenmanından sonrasında pas organizasyonları çalıştı. Dar alanda yapılan defans ve hücum organizasyonları ardından çalışma çift kale maçla sona erdi.

charles-itandje-rizespor-il.jpg

rizespor-antrenmani-002.jpgrizespro-antrenman-2.jpg