Kalender: Çözüm Milli Görüş

Kalender: Çözüm Milli Görüş
Saadet Partisi Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Rize'de "Milli Görüşün Farkı" Konferansı düzenlenecek.

Saadet Partisi Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Rize'de "Milli Görüşün Farkı" Konferansı düzenlenecek. Konferansa konuşmacı olarak Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan katılacak.

Saadet Partisi Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Ulvi Kalender yaptığı açıklamada "Ülkemiz  ekonomide, dış politikada ve iç siyasette sıkıntılı günler yaşamaktadır. Ülkemiz içte darbe planları, gözaltılar, yargı skandalı gibi konularla çalkalanırken, ekonominin doğru yönetilememesinden dolayı halkımız büyük sıkıntılar ve zorluklar içerisindedir. Dış politika ise ülkemizin diğer meselelerinden farklı bir noktada değildir.

Halkımızın her kesimi geçim sıkıntısı içerisinde yaşamaktadır. Yarınından emin olmayan milyonların yaşadığı bir ülke haline gelmişiz. Liseli gençlerimiz üniversiteye gidebilme çabası ve belirsizliği içinde ümitleri tükenirken, üniversiteli gençler mezuniyetinden sonra iş bulabilme düşüncesi içinde bunalım geçirmektedir.

İçteki siyasi krizler, partilerin problemlere yaklaşım tarzı, liderlerin birbirleri ile iletişim şekli halkı daha büyük hayal kırıklıklarına uğratmakta ve ümitsizliğe sürüklemektedir. Parlamentodaki siyasi partilerin sorunlara köklü bir çözüm getiremeceği artık çok aşikardır. 

Sorunların çözümünün yerli ve milli olması büyük önem arz etmektedir. Bu milletin yerli ve milli görüşü “Milli Görüş”tür. Türkiye’nin köklü ve güncel sorunları ancak Milli Görüşle çözülebilir. Bu tezimizin en açık ispatı ise Ülkemizin 1980 evveli yaşadığı Ağır Sanayi Hamlesi ve 54. Erbakan Hükümetinin ekonomi ve  dış politikadaki büyük başarısıdır. Bizim inancımız şudur ki; ülkemiz bugün Milli Görüş’e evvelden  daha çok muhtaçtır ve sorunların köklü çözümü ancak Milli Görüş’le mümkündür." dedi.

DR. FATİH ERBAKAN RİZE’DE

Kalender sözlerini şöyle sürdürdü: Milli Görüş’ün sorunlara yaklaşım tarzının, ülkemize yaptığı büyük hizmetlerin, mevcut ekonomik, siyasi ve dış politikadaki sıkıntıların çözüm yollarının, Milli Görüşün diğerlerinden farkının anlatılacağı bir konferans tertipliyoruz.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan’ın  konuşmacı olarak katılacağı, 28 Şubat 2010 Pazar günü, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde saat 13:00’da gerçekleştireceğimiz “Milli Görüş’ün Farkı” Konulu konferansa bütün halkımızı davet ediyoruz.