Kalender: Muhafazakâr Kazanımların Koruyucusu Saadet Partisi Olacaktır

Kalender: Muhafazakâr Kazanımların Koruyucusu Saadet Partisi Olacaktır
Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, “Bu zamana kadar güvence altına alınan muhafazakâr değerlerin, kazanımların kuşkusuz koruyucusu Saadet Partisi olacaktır” dedi.

Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fener Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

“Geride bıraktığımız yirmi yılda çok yanılgılar, aldatılmışlıklar, kandırılmışlıklar ve ekonomik sıkıntılar gördük. İstiyoruz ki önümüzdeki yirmi yılda yaşananlardan alınan derslerle ayağı yere basan yeniden büyük bir Türkiye inşa edip o-bu-şu diye ayırmadan vatandaşın refahını tesis edelim.” diyen Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, “Geçtiğimiz yirmi yılda elbette ki iyi şeyler de oldu. Ama daha iyisini yapmak bizim görevimiz. Bu zamana kadar güvence altına alınan muhafazakâr değerlerin, kazanımların kuşkusuz koruyucusu Saadet Partisi olacaktır. Ama ne yazık ki ekonomi politikalarında, dış siyasette ve adaletin tesisinde ciddi sıkıntılar var. Adil Düzen’i getirmiş, Eşel Mobil’i kurmuş, denk bütçeyi oluşturmuş bir davanın, bir kadronun neferleri olarak bunları yeniden ve daha sağlam temellerle yeniden inşa edeceğiz. Benden olan iyi, benden olmayan haindir dönemi sona erdi. Hazreti Ömer’in adaletini anlatan değil, o adaleti yaşatan olacağız. Altı siyasi parti olarak Genel Merkezler tarafından program ve projeler hazırlanıyor. 14 Mayıs itibariyle yeni ve müreffeh bir döneme adım atacağız inşallah.” dedi.

saadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-ve-yonetim-kurulu-uyeleri-fener-mahallesinde-muhtar-vatandas-ve-esnaf-ziyaretlerinde-bulundular-1.jpgsaadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-ve-yonetim-kurulu-uyeleri-fener-mahallesinde-muhtar-vatandas-ve-esnaf-ziyaretlerinde-bulundular-2.jpgsaadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-ve-yonetim-kurulu-uyeleri-fener-mahallesinde-muhtar-vatandas-ve-esnaf-ziyaretlerinde-bulundular-3.jpgsaadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-ve-yonetim-kurulu-uyeleri-fener-mahallesinde-muhtar-vatandas-ve-esnaf-ziyaretlerinde-bulundular-4.jpgsaadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-ve-yonetim-kurulu-uyeleri-fener-mahallesinde-muhtar-vatandas-ve-esnaf-ziyaretlerinde-bulundular-5.jpgsaadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-ve-yonetim-kurulu-uyeleri-fener-mahallesinde-muhtar-vatandas-ve-esnaf-ziyaretlerinde-bulundular-6.jpgsaadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-ve-yonetim-kurulu-uyeleri-fener-mahallesinde-muhtar-vatandas-ve-esnaf-ziyaretlerinde-bulundular-7.jpgsaadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-ve-yonetim-kurulu-uyeleri-fener-mahallesinde-muhtar-vatandas-ve-esnaf-ziyaretlerinde-bulundular-8.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum