Kalev Home Rize’de Açıldı

Kalev Home Rize’de Açıldı
Mutfak, ev tekstili, banyo, yatak odası, ev dekorasyonu, beyaz eşya,elektrikli ev aletleri, halı, züccaciye gibi ev donanımı için gereken tüm ürünlerin yanı sıra çeyiz paketlerinin de yer aldığı yüzlerce ürünün satışa sunulduğu Kalev Home, Rize’de açıldı.

Kale Grup bünyesinde yıllarca Rize’de hizmette bulunan “Tahtakale” yeni konsepti ve yüzlerce ürün çeşidiyle “Kalev Home” olarak aynı yerde hizmete açıldı.

Sıfırdan bir evi donatmak için ihtiyaç duyulacak tüm ürünlerin yanı sıra çeyiz alışverişine dair aranılan tüm ürünlerin bir arada bulunacağı ve Kale Marketler zincir grubunun ortakları Yılmaz Çoruh, Mehmet Şerafettin Özbay, Adem Mollamahmudoğlu ve Hasan Yazıcılar'ın sahibi olduğu Kalev Home, Atatürk Caddesi üzeri Rize Devlet Hastanesi yokuşunda hizmete açıldı.

Açılış öncesi Kale Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve iş yeri ortaklarından Yılmaz Çoruh yaptığı konuşmada, bugüne kadar Tahtakale markası olarak ticaret hayatına devam eden mağazanın yeni konseptiyle ‘Kalev Home’ olarak ticari hayatına devam edeceğini söyledi.

Çoruh, ‘Önceliğim Müşterim’ ilkesiyle hareket ederek, sürekli ileriyi hedeflemek, en kaliteli ürün ve hizmetleri müşterilerine sunmak istediklerini ifade ederek, müşterilerin kolay ulaşıp güvenle alışveriş yapacakları bir işletme olmak, sürdürülebilir bir yönetim ve çalışma anlayışıyla modern perakendeciliğin yanı sıra sosyal sorumlulukların da bilincinde olarak yüzlerce çeşit ürünün bodrum katıyla birlikte 4 kat ve 2 bin metrekarelik bir alanda satışa sunulduğunu kaydetti.

Mağazanın yeni konseptiyle Rize’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Çoruh, konuşmasında ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. yıl dönümü kapsamında 15 Temmuz şehitlerine ve Çayeli ilçesinde şiddetli yağışların neden olduğu sel ve heyelanlar sonucu hayatını kaybeden 2 kişiye Allah'tan rahmet diledi, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurdele kesimi ile mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler tarafından mağaza gezilirken, Çoruh, mağaza hakkında davetlilere bilgi verdi.

Açılış törenine, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Temizel ve Hakan Murteza Agun ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

kalev-home-rize’de-acildi-(1).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(2).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(3).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(4).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(5).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(6).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(7).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(9).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(10).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(11).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(12).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(13).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(14).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(15).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(16).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(17).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(18).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(19).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(20).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(21).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(22).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(23).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(24).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(25).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(26).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(27).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(28).jpgkalev-home-rize’de-acildi-(29).jpg