Kalkandere Belediyesi İşçisine Ek Protokol İle Yüzde 50 Zam

Kalkandere Belediyesi İşçisine Ek Protokol İle Yüzde 50 Zam
Kalkandere Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokolle işçilerin ücretlerine %50 zam yapıldı.

Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ve Belediye-İş Sendikası Rize-Artvin Şubesi Başkanı Yaşar Kaspar’ın katılımıyla ek protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan Başkan Yıldırım, "Belediyemiz ile Belediye-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşme görüşmelerinde ek protokol imzaladık. Yapmış olduğumuz ara toplu iş sözleşmesiyle işçilerimizin ücretlerine toplamda %50 oranında artış sağlanmış oldu. Bu artış, işçilerimizin emeklerinin karşılığını almaları açısından önemli bir adımdır. Toplu iş sözleşmesi Belediyemize, işçilerimize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Belediye-İş Sendikası Rize-Artvin Şubesi Başkanı Yaşar Kaspar ise, "Kalkandere Belediyesi ile yapılan ek protokol, işçilerimizin uzun zamandır beklediği bir gelişmeydi. Bu artışla birlikte işçilerimizin ücretleri önemli ölçüde artmış oldu. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

kalkandere-belediyesi-ile-belediye-is-sendikasi-arasinda-imzalanan-ek-protokolle-iscilerin-ucretlerine-50-zam-yapildi.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum