Kalkandere İlçe Başkanlığına Ayyıldız Atandı

Kalkandere İlçe Başkanlığına Ayyıldız Atandı
AK Parti Kalkandere İlçe Başkanlığına Hasan Ayyıldız, atandı.

AK Parti Kalkandere İlçe başkanı Erkut Tüfekçioğlu'nun istifası sonrası göreve atanan yeni isim belli oldu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kalkandere ilçe başkanı Erkut Tüfekçioğlu, parti menfaatleri doğrultusunda ilçe yönetimi olarak istifa etiklerini açıklamıştı. Yapılan istişareler ve genel merkezinde onaylamasıyla birlikte 3 aday içerisinden seçilen Hasan Ayyıldız, Erkut Tüfekçioğlu'ndan boşalan ilçe başkanlığı görevine atandı.

AK Parti İl başkanı Hikmet Ayar ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda Hasan Ayyıldız'a atama kâğıdını verdi. Ayar, burada yaptığı açıklamada, "Genel merkezimize 3 arkadaşımızın adını sunduk. Bunların arasından Hasan Ayyıldız göreve uygun görüldü ve görevlendirdi. Bundan sonra Kalkandere ilçe başkanı olarak yeni görevinde kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz." İfadelerini kullandı.

ak-parti-kalkandere-ilce-baskanligina-hasan-ayyildiz-atandi.jpg

Hasan Ayyıldız ise kendisine verilen görevden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti için görev yapmaktan onur duyuyorum. Daha öncede ilçe yönetiminde çeşitli görevlerde bulunmuştum. Bugün ilçe başkanlığı yapmak nasip oldu. Bundan sonra da verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelen gayreti ortaya koyacağım.  Kalkandere ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza başlayıp görevimizi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi

AK Parti il başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda ilçe başkanları bir araya geldi. Hikmet Ayar başkanlığında yapılan toplantıya ilçe başkanları, il yürütme kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları katıldı. Toplantıda ilçe başkanları yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.

ak-parti-rize-toplanti.20140530195457.jpg

ak-parti-rize-toplanti-2.jpg