Kalkavan: Gidene Dur Demeyiz

Kalkavan: Gidene Dur Demeyiz
Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Severin Bikoko ve İlyas Çakmak’ın kampa katılmamalarıyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

“Gitmek isteyene dur demeyiz ama Rizespor’un menfaatlerinden de asla tavız vermeyiz” diyen Kalkavan, “Gelen tekliflere göre bonservis ücretini belirleyeceğiz. Rizespor’un haklarını koruyarak, Bikoko ile yollarımızı ayıracağız” dedi. Kampa katılmayan diğer bir isim olan İlyas Çakmak’ın ise geri adım attığını ifade eden Kalkavan, “İlyas geçen sezonun 2. yarısında A.Demirspor’da iyi bir sezon geçirdikten sonra bize farklı bir görüşle geldi. Ona da oynamak istemiyorsan kulüp bul dedik. Şimdi ise Rizespor’a dönmek istiyor. İlyas konusunda hocamızla da görüşüp karar vereceğiz” dedi.

Kalkavan, bu iki oyuncunun durumlarına son noktayı koyarak şunları söyledi: “Bikoko, gitmek istediği için yüzde yüz zam talebinde bulundu. Sözleşmesi devam etmesine rağmen böyle bir talebin içinde bulunan bir futbolcu gitmek istiyordur. Erzurum kampına katılmadı. Bizde katılmadığından dolayı Noter tespiti yaptırdık. Bikoko ile ilgili hukuki süreç devam ediyor. Bikoko Süper Lig’de oynamak istiyor. Buna saygı duyuyoruz. Zaten Süper Lig’den teklifte var.”