Kalkavan: Havaya Girmemeliyiz

Kalkavan: Havaya Girmemeliyiz
Ç.Rizespor'un Başkanı Metin Kalkavan, şampiyonluk için umutlanan taraftarı uyardı: Acele etmeyin.

PTT 1'inci lig ekibi Ç.Rizespor'un Başkanı Metin Kalkavan, son maçlarda alınan başarılı sonuçların camiayı şampiyonluk için umutlandırdığını belirtti, "Henüz erken. Havaya girmek yok" dedi.

"YOLUN BAŞINDAYIZ"

Başkan Metin Kalkavan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinden sonra yeşil mavili takıma ara transferde aldıkları oyuncuların takıma hemen uyum sağladığını, ekip ruhunun da üst düzeye çıkmasıyla iyi bir seri yakaladıklarını vurgularken şunları söyledi: "Ancak daha yolun başında sayılırız. İkinci yarıda oynadığımız 7 maçtan 5'sini kazandık diye şampiyon olmadık. Camia hemen umutlandı, şampiyonluk havasına girdi. Ama henüz erken. Havaya girmek yok."

"RAKİPLERİMİZİ YENECEK GÜCE SAHİBİZ"

Mustafa Denizli ve ekibinin gelmesiyle takımın havasının değiştiğini hatırlatan Başkan Kalkavan, daha sonra şunları söyledi: "Ortaya koydukları tablo çok güzel. 7 maçta alınan 15 puan da bunun göstergesi. PTT 1'inci Ligi'nde takımlar arasında büyük uçurum yok. Tüm rakiplerimizi yenecek güce sahibiz. Sahamızda üst üste oynadığımız maçlarda aldığımız altın değerinde 6 puanı hafta sonu deplasmanda Denizlispor'u da yenerek taçlandırmalıyız. Lig'de bundan sonra oynanacak her maç final havasında geçecek. Oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.