Kalkavan, Otorite Ne Derse O Olur !

Kalkavan, Otorite Ne Derse O Olur !
Ç.Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Gençlerbirliği maçında Hikmet Karaman ile golcü oyuncu Kwekue arasında patlayan penaltı krizi hakkında açıklmalarda bulundu

Ligin ilk haftasında Ankara’da oynanan Gençlerbirliği maçında oynanan futbol ve alınan skor dışında maçın sonlarında doğru deneyimli teknik adam Hikmet Karaman ile golcü oyuncu Kwekue arasında patlayan penaltı krizi için kulüp Başkanı Kalkavan , teknik direktörü Hikmet Karaman’dan yana tavır koyarken;” Otorite ne derse o olur” ifadesini kullandı.

Başkan Kalkavan bu konu hakkında; “ Bu olayda haklılık diye bir şey olmaz. Otorite ne derse o olur. Kazanırsın, kaybedersin. Bunun tartışması olmaz, penaltıyı kaçırsa ne olacaktı ? Bu konu hakkında en kısa sürede bir karar alacağız” dedi.

Lige üç puan başladıklarını hatırlatan Başkan Kalkavan;” Sıcak hava altında temposu yüksek güzel bir maç oldu. Gençlerbirliği takımı da bu ligin dişli ekiplerinden biri. Zor bir deplasmandan güzel bir başlangıç yaparak taraftarlarımızı sevindirdik, şimdi bunun keyfini çıkaralım ama saha içinde yaşanan tartışma biraz morallerimizi bozdu. Haftaya Fenerbahçe ile kendi sahamızda oynayacağız. Taraftarlarımız bu maça ilgi göstereceklerini düşünüyorum. Transferde iki oyuncu daha kadromuza katacağız biri stoper diğeri 6 numara pozisyonunda olacak. Takım kaptanı Kıvanç Karakaş ile ilgili konuşmak istemiyorum, bu konu hakkında detaylı bilgiyi hocamız verecek size “ ifadelerini kullandı.