Kalkavan: "Sonuçta Beşiktaş ile Oynuyoruz ve Saygı Duymak Lazım"

Kalkavan: "Sonuçta Beşiktaş ile Oynuyoruz ve Saygı Duymak Lazım"
Son dakika golü ile Beşiktaş'a 1-0 kaybeden Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, bundan sonraki maçlara bakacaklarını ifade ederek, "Sonuçta Beşiktaş ile oynuyoruz ve saygı duymak lazım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında evindeki karşılaşmada son dakikada yediği golle Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Metin Kalkavan  son 10 saniyede yedikleri golle mağlup olduklarını belirterek, "Çok güzel bir gol atıldı. Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz. Biz de iyi mücadele ettik. Sonuçta Beşiktaş ile oynuyoruz ve saygı duymak lazım. Büyük takım. Bundan sonraki maçlara bakacağız." ifadelerini kullandı.

Hakem Cüneyt Çakır'ın yönetiminin sorulması üzerine Kalkavan, "O bizim evladımız ve ülkenin değeri. Bu konuda yorum yapmak doğru değil. Boşuna kızmaya suçlu aramaya gerek yok. Son 10 saniyede gol oldu, olabilir. Futbolda her şey var. Hakemi karalamak doğru değil." yorumunu yaptı.

Şahsına yönelik istifa çağrılarını değerlendiren Metin Kalkavan, "Seyirci kazanmak ister. Bu olmayınca bu tepkiler olabilir. Küfür etmemek önemli. Sahamızda küfür ve taşkınlık yok. Önemli olan bu." şeklinde konuştu.