Kalkavan:Süper Ligde Çıta Yüksek

Kalkavan:Süper Ligde Çıta Yüksek
Süper Lige yükselen Ç.Rizespor'da Başkan Metin Kalkavan Süper Ligde çıtanın yüksek olduğunu belirttiği açıklamasında şampiyonluk primini Mustafa Denizli'nin belirleyeceğini ifade etti.

Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, şampiyonluk sonrası önemli açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Kalkavan'ın gazeteci spor yazarı Selim Denizalp'e yaptığı açıklamalar:

Başkan Kalkavan, beş yıl aradan sonra gelen şampiyonlukta en büyük başarı Mustafa hoca ve öğrencilerine ait olduğunu kendilerinin kurumsal anlamda 4,5 yılda çok önemli işleri hayata geçirdiklerini belirterek  şunları söyledi:

Masal, Hayal Gerçek Oldu…

“Uzun bir yoldan geldik, beklentileri kırıp, sistemi düzelttik. Sistem öyle bir günde, bir ayda, bir yılda düzelecek bir olay değildi. Bu işi insanın direk zihniyeti ile alakalı. Ben ve ekibim zihniyeti değiştirmeyi başardık, inanıyorum çok şey başardık. Önce masal, hayal diye düşünenler şimdi gelinen bu noktada değerlendirmesini siz yapın. Soruyorum ben, hangisi daha değerli ? Vurmadan, kırmadan, üzmeden  rakiplerin saygısını kazanarak mı şampiyon olmak daha değerli, yoksa vurarak, kırarak başarmak mı daha önemli ? Biz taraftarlarımıza bunu öğretmeye çalıştık, geçtiğimiz sezon kaybettik, iyi ki kaybetmişiz, her işte bir hayır var bu sene çıktık , önemli olan sistematik başarılı olmak , aksi takdirde kendimizi kandırırız, günlük kısa vadede başarılarla kendimizi avundururuz. Buradan seyircimize de bir sözüm olacak. Bugün çok başarılı idiler. Yenilsende, yensende hep böyle olacaksın. Rize taraftarı iki şeyi yapmayacak. Birincisi küfür, ikincisi sahaya yabancı madde atılmayacak. İnşallah süper ligde bu taraftarlarımızla çok güzel günle göreceğiz” ifadesini kullandı.

Süper Ligde Çıta Yüksek …

Önümüzdeki sezon Süper lig’de Mustafa Denizli önderliğinde çok güçlü bir kadro kurulacağının müjdesini veren Başkan Kalkavan, “ Süper ligde çıtamız yüksek olacak. Yıllardır bu takım bir üst ligde oynadı. Taraftar her sezon acaba düştük mü ?, Düşüyor muyuz ? gibi duygularla maçlarını takip etti. Çok büyük sıkıntılar içinde ligi tamamladı. Mustafa hoca ile birlikte Süper ligde çıtamız yüksek. Çok büyük hatalar olmadıktan sonra ( İnşallah olmayacak ) bu takım Süper ligde ses getirecek. Taraftarımız merak etmesin, geçmiş yıllarda olduğu gibi asansör takım olmayacağız” şeklinde konuştu.

K.Erciyes Hak Etti…

Ç.Rizespor ile birlikte Süper lige yükselme başarı gösteren K.Erciyesspor takımını da tebrik  eden Kalkavan, mavi – siyah ekibin çok başarılı bir sezon geçirdiğini kulüp başkanları Ziya bey’i çok sevdiğini ve saygı duyduğunu belirterek ligde en iyi topu onlar oynadığını ve haklı bir şampiyonluk yaşadıklarını söyledi.

metin-kalkavan-selim-denizalp.jpg

Şampiyonluk Primini Hoca Belirler…

Şampiyonluk piriminin Mustafa hoca’nın belirleyeceğini, futbolcuların sezon başında kontratlarında yazan 50,100,150 Bin TL arasında değişen şampiyonluk primlerini alacaklarını belirten Başkan Kalkavan,”Bu mutluluğu bize yaşatan futbolcularımız emeğinin karşılığını mutlaka alacak. Mustafa hoca bu işte tek sorumludur. Kendisi karar verecek” cümlesini kullandı.

Sponsorlara Teşekkür Ediyorum, Mustafa Denizli ile Uyumlu ve Keyifli Çalışıyoruz..

Devre arasında Ç.Rizespor’a sponsorluk yapan başta Ferit Şahenk beyefendi olmak üzere tüm sponsorlara canı gönülden teşekkür ettiğini bu işlerin hiç kolay olmadığı bundan dolayı kendilerini bir kez daha teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Metin Kalkavan , teknik direktör Mustafa Denizli’nin Ç.Rizespor ile hayatında yaptığı en uzun kontratını Ç.Rizespor ile yaptığını hatırlatarak kendisi ile keyifli bir o kadar da uyumlu çalıştıklarını dolayısıyla Mustafa hoca’ya Milli takımdan teklif gelirse ve yahut üç büyük takımlardan teklif gelmesi halinde bizi bırakıp, gider mi ? gibi bir olayın olmayacağını önlerinde yeni projelerin hayata geçmesi için çalışmalara şimdiden başladıklarını bu yoldan geri dönüşün olmayacağını söyledi.

Haber:Selim Denizalp