Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği Uygulamaları Bölge Toplantısı Düzenlendi

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği Uygulamaları Bölge Toplantısı Düzenlendi
Rize İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği Uygulamaları Bölge Toplantısı Ordu'da düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı koordinesinde, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğindeki toplantı, Rize, Samsun, Amasya, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin katılımıyla kentteki bir otelde gerçekleştirildi.

Sağlık tesisleri ruhsatlandırma iş ve işlemlerini yürüten komisyon üyeleri ile birim görevlilerinin yer aldığı toplantıda, 20 Eylül 2019 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren kamu sağlık tesisleri ruhsatlandırma yönetmeliği, kamu sağlık tesislerinin dengeli dağılımı, hizmetin kaliteli ve verimli sunulması için sağlık tesisleri ile bünyesindeki merkez, ünite ve birimlerin ruhsatlandırılması çalışmaları anlatıldı.

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Sağlık Tesisleri Daire Başkanı Ahmet Zengin, belirledikleri yaklaşık 15 bölge ilinde toplantı yaptıklarını söyledi.

Zengin, yaptığı sunumda, söz konusu yönetmelikle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Program, sunum ve soru-cevap eşliğinde devam etti.

Toplantıya, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık Turizmi Daire Başkanı Nuhi Çelikkaya ve Ordu İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu da katıldı.

orduda,-kamu-saglik-tesisleri-ruhsatlandirma-yonetmeligi-uygulamalari-bolge-toplantisi-duzenlendi-(1).jpgorduda,-kamu-saglik-tesisleri-ruhsatlandirma-yonetmeligi-uygulamalari-bolge-toplantisi-duzenlendi-(7).jpgorduda,-kamu-saglik-tesisleri-ruhsatlandirma-yonetmeligi-uygulamalari-bolge-toplantisi-duzenlendi-(3).jpgorduda,-kamu-saglik-tesisleri-ruhsatlandirma-yonetmeligi-uygulamalari-bolge-toplantisi-duzenlendi-(6).jpgorduda,-kamu-saglik-tesisleri-ruhsatlandirma-yonetmeligi-uygulamalari-bolge-toplantisi-duzenlendi-(4).jpgorduda,-kamu-saglik-tesisleri-ruhsatlandirma-yonetmeligi-uygulamalari-bolge-toplantisi-duzenlendi-(8).jpgorduda,-kamu-saglik-tesisleri-ruhsatlandirma-yonetmeligi-uygulamalari-bolge-toplantisi-duzenlendi-(2).jpgorduda,-kamu-saglik-tesisleri-ruhsatlandirma-yonetmeligi-uygulamalari-bolge-toplantisi-duzenlendi-(5).jpg