Kamyon Şarampole Yuvarlandı: 1'i Ağır 3 Yaralı

Kamyon Şarampole Yuvarlandı: 1'i Ağır 3 Yaralı
Rizeli sürücünün kamyonuyla Samsun’dan yoldan çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesi Samsun-Ordu karayolu Acıklı mevkiinde Pazar sabahı saat 06.00 sıralarında meydana geldi.

İstanbul’dan Ordu’ya ev eşyası taşıyan Rizeli Davut Ekşi idaresindeki 34 LU 2482 plakalı kamyon, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

kamyon-sarampole-yuvarlandi-3-yarali-(5).jpg

Kazada, kamyon şoförü Davut Ekşi ile Şeref Cansever (28) aracın içinde sıkışırken, Salih Arlak (30) ise araçtan dışarı fırladı. Aracın içinde sıkışan Ekşi ile Cansever itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldılar.

seref-cansever-davut-eksi.jpg

Yaralı 3 kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralılardan Şeref Cansever ile Salih Arlak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ağır yaralanan ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu sürücü Davut Ekşi ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

kamyon-sarampole-yuvarlandi-3-yarali-(4).jpgkamyon-sarampole-yuvarlandi-3-yarali-(3)-001.jpgkamyon-sarampole-yuvarlandi-3-yarali-(2).jpgkamyon-sarampole-yuvarlandi-3-yarali-(1).jpg