Kamyonun altında kalan 2 çocuk hayatını kaybetti

Kamyonun altında kalan 2 çocuk hayatını kaybetti
Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nde bugün oyun oynarken bir kamyonun altında kalan 2 çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kireçhane mahallesinde sürücüsü henüz açıklanmayan 61 K 3241 plakalı kamyon, yolda oyun oynayan çocukları ezdi. Olayda kamyon altında kalan Kemal Yılmaz (12) ve amcasının 4 yaşındaki kızı Elif Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Evladını ve yeğenini kaybeden acılı baba kamyonun kaza yerinden çekilmesine izin vermedi.

trabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(5).jpg

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kireçhane mahallesinde Ş.K yönetimindeki 61 K 3241 plakalı kamyon, yolda oyun oynayan Kemal Yılmaz (12) ve amcasının 4 yaşındaki kızı Elif Yılmaz'ı ezdi.

Kazada ağır yaralanan iki çocuğun hastaneye kaldırılması için ambulans çağrıldı. Gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, çocuklarının ikisinin de olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

trabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(3).jpg

Çocukların cenazesi, jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kamyon sürücüsünün gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaza sonrası hayatını kaybeden Kemal Yılmaz'ın babası Nazım Yılmaz sinir krizi geçirirken, olaya neden olan kamyonun kaza yerinden çekilmesine izin vermedi.

Oğlunun okul çantasına sarılan ve gözaşı döken acılı baba, jandarma ekipleri ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

trabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(2).jpgtrabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(1).jpg

trabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(4).jpgtrabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(6).jpg

trabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(7).jpgtrabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(8).jpgtrabzon’da-kamyonun-altinda-kalan-2-cocuk-hayatini-kaybetti-(9).jpg