Kaptan konuştu: İlaç gibi galibiyet

Kaptan konuştu: İlaç gibi galibiyet
Bank Asya 1. Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 4-0 yenen Çaykur Rizespor'da, takım kaptanı Hasan Yiğit, aldıkları galibiyet ile üzerlerindeki moral bozukluğunu attıklarını söyledi.

Hasan Yiğit, yaptığı açıklamada, ligde art arda 4 hafta kötü sonuçlar aldıklarını belirterek, ''Biz kötü bir takım değiliz ama kötü günler yaşadık. 4 hafta aldığımız mağlubiyetler takım olarak bizi moral olarak etkilemişti. Mersin İdmanyurdu galibiyeti ile üzerimizdeki moral bozukluğunu attık'' dedi.

Galibiyetin kendilerine ilaç gibi geldiğini ifade eden Hasan Yiğit, ''Bu moralle ilk yarıda kalan iki maçımızı kazanarak zirvedeki yerimizi almak istiyoruz. Bizim yerimiz burası değil. Bütün futbolcu arkadaşlarımız bunun bilincindeyiz. Artık kötü günler geride kaldı. Bundan sonra iyi günler bizi bekliyor'' diye konuştu.

Yeşil-mavili takımın savunma oyuncusu Ulaş Ortakaya ise ligde ilk yarıda kalan iki maça odaklandıklarını ifade ederek, ''Mersin İdmanyurdu galibiyeti ile kendimize geldik. Kalan iki maçımızı kazanarak en azından ilk yarıda zirve ile puan farkını açılmasına izin vermek istemiyoruz. Taraftarlarımız bize güvenmeli, destek olmalı. Çünkü bundan sonra her maç bizim için final maçı olacak'' ifadelerini kullandı.