Kar Başkan Kasap’ı Şair Yaptı

Kar Başkan Kasap’ı Şair Yaptı
Karla mücadele çalışmalarındaki aksaklıklardan dolayı eleştirilerin hedefi olan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, sosyal medya üzerinden yazdığı şiir ile kendini savundu.

Rize'de etkili olan yoğun kar yağışı sonrası yaşanan buzlanmalar hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Rize'de şehrin ara caddelerinde bile oluşan kar dağları ve kırılmayan buzlar günlük yaşantıyı güçleştiriyor. Karla mücadele çalışmalarındaki aksaklıklardan dolayı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise eleştirilerin hedefi haline geldi.

Kasap, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere yine sosyal medya üzerinden yazdığı bir şiir ile cevap verdi. Şiirine "Bu türkü bazı hemşerilerime gelsin. Kar şair etti beni" sözleri ile başlayan Kasap şiirinde ise şu mısralara yer verdi:

resat-kasap-siir-001.jpg

Şiir sonrası Kimi Rizeliler şiiri güzel bulduklarını belirterek “Keşke şair olsaydı. Şairliği daha iyi yapardı” derken kimi vatandaşlar ise, “Şiir çok güzel olmuş. Çok kar yağdı. Başkan elinden geleni yaptı. Gece yarılarına kadar çalıştığına şahidiz. Birazda vatandaşlar yardımcı olmalı” dediler.