Kara Kalem Resim Sergisi Açıldı

Kara Kalem Resim Sergisi Açıldı
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Resim Kursu usta öğreticisi ve kursiyerleri tarafından hazırlanan kara kalem resim sergisinin açılışı...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Resim Kursu usta öğreticisi ve kursiyerleri tarafından hazırlanan kara kalem resim sergisinin açılışı yapıldı.

Bir AVM'de düzenlenen serginin açılışı Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam ve belediye başkan yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi. Halk Eğitimi Merkezi Resim Kursu Öğretmeni Ferda Tankuş ve kursiyerleri tarafından hazırlanan kara kalem resim sergisinde 71 eserin yer aldığı ve 3 gün süreyle açık kalacağı belirtildi.

Kara Kalem Resim Sergisi Açıldı

Kara Kalem Resim Sergisi Açıldı

Kara Kalem Resim Sergisi Açıldı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.