Karabükspor’da Beşiktaş Hazırlıkları Sürüyor

Karabükspor’da Beşiktaş Hazırlıkları Sürüyor
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor sabah ve akşam yaptığı çift idman ile çalışmalarına devam etti.

- Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor sabah ve akşam yaptığı çift idman ile çalışmalarına devam etti.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda 5’e 2 top kapma çalışması ile orta ve şut çalışması gerçekleştiren kırmızı-mavili ekip akşam antrenmanında ise taktik çalışma gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek, Murat Akça, Erkan Kaş ve İbrahim Serdar Aydın çalışmada yer almazken, Samba Sow takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Kırmızı-mavili ekibin orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, “İç saha maçları bizim için artı. İçeride iyi oyun oynuyoruz. Geçen takım halinde daha çok çalışma vakti bulduk sakatların iyileşmesiyle. Gençlerbirliği maçında iyi bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum ve bunu Beşiktaş maçında da sürdürüp 3 puan almayı hedefliyoruz” dedi.

Takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Abdou Razack Traore ise, “Bizim için çok önemli bir maç. Şu an kulübümüzün durumu puan tablosundaki sıralamamız sıkıntılı. Bu maçtan en iyi sonuçla ayrılmayı planlıyoruz” dedi.