Karabük'te Çalımbay ve Kafkas Maç Sonu Ne Dedi?

Karabük'te Çalımbay ve Kafkas Maç Sonu Ne Dedi?
Ç.Rizespor'un K.Karabükspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra Tewknik Dİrektörler Rıza Çalımbay ile Tolunay Kafkas'ın açıklamaları şöyle:

Ç.Rizespor'un 2-1 kaybettiği K.Karabükspor karşılaşmasından sonra Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay oyunun kaderini değiştirecek oyuncularının olmadığını ifade ederek "Kaybettiğimiz puanları telafi edeceğimize inanıyorum" derken Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise "Umarım bu maçı kazanmamız yeni bir çıkışın başlangıcı olur" diye konuştu.

İŞTE MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Ç.Rizespor Teknik Direktörü  Rıza Çalımbay, iki takım içinde maçın zor olduğunu belirtti.

Karşılaşma öncesi çok fazla eksik oyuncuları olduğunu ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti: İki takımda uzun süredir galip gelemiyordu. Bu maça çıkarken bizim çok eksiğimiz vardı. Bugün bu eksiklikleri bir kez daha yaşadık. Özellikle oyunu çevirecek oyunun kaderini değiştirecek oyuncularımızın olmaması ve şans verdiğimiz arkadaşlarımızın da bir türlü istediğimiz performansı vermemesi bizim için çok büyük bir dezavantaj oldu. Yediğimiz ikinci gol yemememiz gereken bir goldü ve bir hafta biz bunu çalışmıştık. Zaten maçın gidişatında maçın kaderini değiştirecek elimde de oyuncu olmadığı için bu sıkıntıyı yaşadık. 5-6 oyuncunun olmaması şu maça büyük etki yaptı. Ne olursa olsun maçı son saniyeye kadar kazanmak için elimizden geleni yaptık. Yapacak bir şey yok. Bu arada sakat arkadaşlarımız gelirse Kayseri maçı ile bambaşka başlamamız lazım. Bunu yapacak güçteyiz. Önemli oyuncularımızın gelmesi lazım ve gelmezse bu sıkıntılarımı devre arasına kadar sürer. Kaybettiğimiz puanları telafi edeceğimize inanıyorum.

Ç.RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Oyunculardan Cumali Bişi, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını, hataları nedeniyle gol yediklerini belirterek, gelecek haftalarda galibiyetler alarak ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Orhan Ovacıklı,  Karabük'e kazanmak için geldiklerini, basit goller yiyeyerek mağlup olduklarını kaydetti.

rizespor-karabukspor.20131109223541.jpg

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ

Spor Toto Süper Lig'de Ç.Rizespor'u 2-1 yenen Kardemir  Karabükspor'ün teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Umarım bu maçı kazanmamız yeni bir çıkışın başlangıcı olur" dedi.

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunun tamamına yakınında kontrolü ellerinde tuttuklarını söyledi.

Üzerlerinde iyi oynayıp kazanamama baskısı olduğunu ifade eden Kafkas, "Bu maçta iki gol attık. Daha fazla üretmeliyiz. Umarım bu maçı kazanmamız yeni bir çıkışın başlangıcı olur. Rizespor, ligdeki iyi takımlarından biri. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

KARDEMİR KARABÜKSPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Oyunculardan Larrys Mabiala, hak ettikleri bir galibiyeti aldıklarını belirterek, son 3 haftadır iyi mücadele ettikleri halde gol bulamadıklarını belirtti.

Mabiala, antrenmanlarda yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını, gol attığı için de çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Joseph Akpala, son haftalarda iyi oynamalarına karşın emeklerinin karşılığını alamadaklarını, bu maçta galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.