Karaca: Galip Geldik Çok Mutluyuz

Karaca: Galip Geldik Çok Mutluyuz
PTT 1. Lig’in 16. haftasında Ç.Rizespor'un evinde ağırladığı Bucaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca, "Galip geldik çok mutluyuz" dedi.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Karaca maç sonrası yaptığı açıklamada; “Futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Galip geldik çok mutluyuz. Eksiklerimiz vardı ama çok mücadele ettik. Futbolcularım verdiğimiz görevleri en iyi şekilde yaptı. Çok koşarak oyunu elimizde tuttuk. Son dakikada verdiğimiz pozisyon haricinde rakibe pozisyon vermedik. Sakat oyuncularımız vardı ama diğer futbolcularımızda aynı yetenekte oyuncular, oyuncularımı kutluyorum. Buca takımını iyi analiz etmiştik. O doğrultuda sahaya çıktık. Alınan üç puan bizi yine zirve yarışının içine soktu. Gelecek haftaki maçın hesabını yarın sabah itibari ile yapmaya başlayacağız” diye konuştu.

Ç.RİZESPORLU FUTBOLCULAR NE DEDİ

Ç.Rizesporlu oyuncu Cumali, “İnanılmaz derecede bir hazırlık haftası geçirdik. Herkes elini yüreğine koyarak oynadı. Çok koşup mücadele ettik. Bu üç puan bizi gelecek haftalara da umutla bakmamızı sağladı” dedi.

Ç.Rizesporlu Çağrı da “Gol atığım için mutluyum. Ama bu önemli değil çok ihtiyacımız olan bir üç puan alarak zirveden kopmadık. Biz bir haftadır bu maça konsantre olduk. Bütün arkadaşlarımız birlik beraberlik içerisinde birbirimize söz vererek sahaya çıktık. Çok önemli bir galibiyetti. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyeti bu hafta vefat eden büyük Rizespor taraftarı Asım Gürsoy’a armağan ediyoruz” diye konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ

Rizespor’u galibiyetinden dolayı kutladığını belirten Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Bu maçta kendi takımımı tanıyamadım. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bu maçta sahada isteksiz arzusuz bir takım vardı. Rizespor’da çok iyi değildi. Her zaman Rizespor’u bu şekilde bulamayız. Bu deplasmandan puan almalıydık” dedi.

BUCASPORLU FUTBOLCULAR NE DEDİ?

Kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Bucaspor kalecisi Ömer, “Yediğimiz golde stoperlerin anlaşamaması beni de yanılttı. Komik saçma bir gol yedik. Çok rezil bir futbol oynadık. O golü yemezsek başka bir pozisyonda gol yiyecektik. İç açıcı bir futbol oynamadık. Bu maçtan ders çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Maçın genelinde iki takımında iyi olmadığını belirten Bucasporlu Civar, “Geri düştük ama golü arayıp bulamadık. Bu maçı unutup önümüzdeki maça hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.