Karaca İddialı Konuştu

Karaca İddialı Konuştu
Çaykur Rizespor'da antrenör Mehmet Ali Karaca Buca maçında taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Engin Korukır'ın görevden ayrılmasından sonra Antrenör Mehmet Ali Karaca ile önümüzdeki Pazartesi günü Rize'de oynanacak olan, Buca maçına hazırlanan Çaykur Rizespor'da futbolcuların antrenmanda oldukça istekli oldukları görüldü.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Rizeli Antrenör Mehmet Ali Karaca, Buca maçında hedeflerinin mutlak üç puan almak olduğunu söyledi. Üç futbolcularının sakat olduğunu belirten Karaca "Önümüzde önemli bir maç var. Kötü gidişe artık dur demek istiyoruz. Jallow, Hakan ve Çetin'in sakatlıkları sürüyor. Genç oyuncumuz Caner'in de küçük bir sakatlığı var. Onun haricinde tüm oyuncularımızla bugün hazırlıklarımız sürüyor. Yarın ise çift antrenman yaparak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zor bir dönemde görevi üstlendim. Kolayı herkes başarır, önemli olan zoru başarmak. Bana karşı Rizelilerin bakışı çok olumlu. Buda beni mutlu ediyor. Futbolcularımızı önümüzdeki maçı kazanmak için motive ediyoruz. Umuyorum ki istediğimiz başarıyı yakalayacağız" dedi.

rizespor.20121212152246.jpg

Rizeli olduğundan ötürü Rizespor taraftarlarının kendisine bir sevgi duyduğunu bildiğini söyleyen Karaca "Bu maçta takımın başında ben çıkacağım. Rizeliler sahada mücadele edecek takımıma destek verecektir. Her zamanda vermeli. Nasıl bir baba oğluna kin duyamazsa, Rizelilerde futbol takımlarına kin duyamazlar. Gelip maça bu takımı bağırlarına basmalılar" diye konuştu.