Karaca ve Ekibi İşbaşında

Karaca ve Ekibi İşbaşında
Cuma akşamı Rize’de oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına teknik direktör M.Ali Karaca nezaretinde sürdüren futbolcuların bugün yapılan idmanda “Pestili” çıktı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda M.Ali Karaca, oyuncularına kondisyon ağırlıklı çalışma yaptırdı. Futbolcular yoğun tempoda geçen idman boyunca hocalarının dediklerini ayrı bir iştahla yerine getirdiler.

İdman öncesi gazetecilere kısa bir değerlendirme yapan teknik direktör M.Ali Karaca; “Bize yönetim tarafından görev tebliğ edildiği zaman elimizden geleni her zaman yapmaya çalışırız. Önce ki yıllarda da geçiş dönemlerinde görev aldım ve o zor süreçte oynadığımız maçlardan iyi skorlar alarak yeni gelen teknik direktörümüze takımı teslim ettik. Kimse merak etmesin Cuma akşamı Gaziantepspor karşılaşmasında da aslanlar gibi çıkıp oynayacağız, mücadelemizi ortaya koyacağız. Ben bütün oyuncularıma güveniyorum.  Uzun haftalar sonrası Gaziantepspor maçında büyük Rizeli taraftarında bize sunacağı muhteşem destek altında galibiyetle ayrılacağız” dedi.

idman.20140211140313.jpg

Teknik direktör M.Ali Karaca, Rıza Çalımbay’ın istifası ardından kulüp Başkanı Metin Kalkavan’ın kendisini aradığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“ Evet Başkan beni aradı ve uzun bir konuşma yaptık kendisi ile. Başkanımız bana güvendiğini söyledi. Alt yapıdan yardımcı hocalarını al ve takımın başında ol dedi. Bizde o güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık, Cuma akşamı da oynayacağımız Gaziantepspor maçında iyi bir skor alarak galibiyet hasretine son vereceğiz” cümlesini kullandı.

Takımda genel olarak havanın iyi olduğunu, sakatlıkları devam eden Engin Baytar ve Hurşut Meriç dışında eksik oyuncu bulunmadığını belirten Karaca, son olarak Rizeli bir teknik direktör olarak Cuma akşamı oynanacak olan Gaziantepspor maçında tüm Rizeli taraftarların takımına büyük destek vermeleri gerektiğini ve 90 dakika takımlarının yanında olsunlar mesajını verdi.

Görkem Görk:” Saygı Duymak Gerek”

Defans oyuncusu A.Görkem Görk, yapılan teknik gokmen.jpgdirektörlük değişikliğinin yönetimin bir kararı olduğunu belirterek futbolcuların işlerinin sahada mücadele yapmak olduğunu ve yönetimin aldığı bu karara saygı duyduklarını söyledi.

Kritik bir dönemden geçtiklerini belirten Görkem;”  Artık herkes çok ciddi, maçlara çok iyi konsantre olması gerekiyor. İşler iyice kızıştı, bu dönemde deplasmanda rakibinden alınan bir puanın bile önemi var. Gaziantepspor maçı ile birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyorum” dedi.

Haber: Selim Denizalp