Karaca'ya Bir Destekde Akgül'den

Karaca'ya Bir Destekde Akgül'den
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif Akgül, kendi sloganıyla Ç.Rizespor'u Rize'de yaşayanların yönetmesi gerektiği belirterek, Karaca'ya destek verdi.

Akgül yaptığı açıklamada Rize'nin her alanda Rize'de yaşayanların olması gerektiğini belirterek, yıllardır sürekli teknik adamlar değiştirildiğini, 14 haftadır ses çıkartmayan yönetiminin kendi evladımız Karaca'ya şans tanıması gerektiğini söyledi.

İşte Akgül'ün Açıklamaları.

Rize'miz her  şeyiyle Rize de yaşayanların olmalı. Rizespor yıllardır sürekli teknik adamlar değiştirir ama başarı sadece süper profesyonel adamlarla gelmekte. Ama başarı sadece süper profesyonel adamlarla gelmekte.Mesala Mustafa Denizli gibi.Rizesporu yönetenler sanki bize sadaka verir gibi muamele ederek sürekli dışardan teknik adam getirerek, kendi öz değerlerini görmezden gelerek ne peşindeler.Hep şikayet ederler maça kimse gelmiyor diye fakat sen millete güzel oynayan bir takim ve başarı izlettirme, sonra senin keyfin yerine gelsin ve egoların tatmin olsun diye herkes maça gelsin.

zelkif-akgul.20140212103418.jpgGeçen gün bir Rizespor kongresine katıldım. Orada maalesef başkan tarafından Rize'li hemşehrilerime ince ince hakaratemiz ifadeleri dinlemek zorunda kaldım.
 
Rizespor'a teknik adam aranıyor ama yanındaki değerleri görmezden geliyoruz.Mehmet Ali Karaca yanı başında dururken neden adam arıyorsunuz? Hep sıkışınca Mehmet Ali sen bizimsin ama göreve  gelince sen bekle.Artık yeter Rıza Çalımbaya gösterdiğiniz sabrın ve ona tanıdığınız şansın 10 da birini kendi adamınıza gösterseniz ne olur.

ARTIK RİZE DE YAŞAYAN KAZANSIN.

Biz kendi değerimiz olan Mehmet Ali Karaca nın teknik adam olmasını istiyoruz .Bize bu kadar eziyet çektirmeye hakkınız yok.Hep çıkar için burada değiliz diyorsunuz o zaman ispatlayın ve hakkınızda dolaşan dedikoduları ve talihsizce bizler için kullandığınız ifadelerin doğru olmadığını ispat edin.
 
Sayın Mehmet Ali Karaca bu görev sizin hakkınız ve bizde bir komşu olarak bu hak ve görevin size verilmesini istiyoruz.