Karaca'ya Meslektaş Desteği

Karaca'ya Meslektaş Desteği
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şubesi, Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Karaca’ya destek ziyaretinde bulundu.

Hafta sonu oynanacak olan ilk devrenin son karşılaşması olan 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesislerinde sürdüren Yeşil-Mavili ekip, çalışmalarına aralıksız devam ederken, TÜFAD Rize Şubesi Başkanlığı tarafından, Başkan Bilal Karafazlıoğlu, Yardımcısı Cafer Kuru ve Yönetim Kurulu Üyeleri, meslektaşları Mehmet Ali Karaca’yı ziyaret ederek, “taban birlikleri olarak yanındayız” mesajı verdiler.

Ziyarette konuşan TÜFAD Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, “İçimizden yetişen ve geçen sezon Kasımpaşa maçında olduğu gibi bu sezon da son oynanan Bucaspor maçında takımın başına geçerek galibiyet sevinci yaşatan Mehmet Ali Hocamız, tüm Rize'ýi mahcup etmeyerek takımımızın zor gününde görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Hocamıza 1461 Trabzon maçında da başarılar diliyoruz” dedi.

tufad-rize-subesinden-mehmet-ali-karacaya-destek-ziyareti.jpg

Mehmet Ali Karaca, yardımcı hocaları Osman Nuri Şahinoğlu ve Kaleci Antrenörü Besim Koçal tarafından yönetilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürerken, futbolcuların yapılan çift kale maçta oldukça hırslı ve neşeli oldukları gözlendi.

rizespor-antrenmani.20121220222451.jpg

İçeride oynanan ve 1-1 sona eren Şanlıurfaspor maçında muhteşem bir gole imza attıktan sonra şanssız bir sakatlık geçirerek oyundan çıkan Uche Kalu, yapılan çift kale maçta da görev alırken hafta sonu oynanacak olan 1461 Trabzon maçı için Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca’ya “Ben hazırım” mesajı verdi.

Ç.Rizespor’da Çetin Güngör koşulara başladı

Sezon başında Gaziantepspor’dan Ç.Rizespor’a transfer olan ve Ligin 2. Haftasında Adanademirspor deplasmanında oyuna girdikten sonra sakatlanarak ön çapraz bağlarından ameliyat olan Çetin Güngör, düz koşulara başladı. Bu futbolcunun ikinci devrede hazır olacağı ve takımdaki yerini alacağı öğrenildi.

Cumali Bişi durmak bilmiyor

Öte yandan son oynanan Bucaspor maçında 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayan Yeşil-Mavili takımın bir başka genç futbolcusu Cumali Bişi, Feyyaz Uçar’ın teknik direktörlük görevini üstlendiği U20 Milli Takımı ile birlikte Hırvatistan karşılaşmasında görev aldı. Bu futbolcu Milli maçlar sonrasında Rize’ye dönerek takımıyla birlikte çalışmalara başlayacak.

rizespor-antrenmani-1.jpg

Haber: Turgay Ayhan