Karadeniz Gazetesi Rize Temsilcisi Selim Denizalp Oldu

Karadeniz Gazetesi Rize Temsilcisi Selim Denizalp Oldu
40 yıldan buyana yayın hayatını sürdüren bölgenin en büyük ve en çok okunan gazetesi olan Karadeniz Gazetesi Rize temsilcisi Selim Denizalp oldu.

Yaklaşık 10 yıldan buyana Rize yerel medyasında başta Rizespor haberleri olmak üzere birçok özel habere imzası olan Selim Denizalp, Vira Haber Gazetesi spor müdürlüğü ve ajans53.com internet sitesi genel yayın yönetmenliği görevini yürütüyordu.

Karadeniz gazetesi Rize temsilciliği görevine atanan Selim Denizalp, yaptığı kısa açıklamada; “Meslek hayatımda yeni bir döneme başladım. Yaklaşık 1,5 yıldan buyana bölgenin “bir ”numaralı gazetesi olan Karadeniz gazetesinin Çaykur Rizespor muhabiri olarak gazetede görev almıştım. Yeni yapılan görev değişikliği sonrası gazetenin üst kademesi Rize temsilciliği görevini bana vermeyi uygun gördü. Üzerime aldığım bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğimden kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Köklü bir gazete olan Karadeniz gazetesi bundan önce olduğu gibi, benimle birlikte bundan sonra da elimizden gelen her şeyin fazlasını yaparak bu bayrağı daha da yükseklere taşımanın gayreti içerisinde olacağım. Başta Rize’mizin sorunları olmak üzere bölge haberleri ve Çaykur Rizespor’umuzda yaşanan tüm gelişmelerini her gün Karadeniz gazetesinin renkli sayfalarında çok daha farklı bir kalem ve üslupla bulacaksınız. Allah mahcup etmesin” ifadesini kullandı.     

karadeniz-gazetesi-rize-temsilcisi-selim-denizalp-oldu.jpg