Karadeniz İnsanı Kötü Gün Dostudur

Karadeniz İnsanı Kötü Gün Dostudur
...Ancak Karadeniz insanı kötü gün dostudur. Maçlarımızı yaklaşık 2 bin kişiye oynuyoruz. Daha fazla destek bekliyoruz. Daha fazla destek, daha fazla coşku demektir...

Bir takımın başarısında birlik ve bütünlüğün çok önemli olduğunu kaydeden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, ''Takım olarak seyirci sıkıntımız var. Ancak hedef koyduğunuzda, hedefinizi takip etmek isteyen insanlar vardır. Lider olan Çaykur Rizespor ile altıncı sıradaki takımın takibi farklı olabilir. Ancak Karadeniz insanı kötü gün dostudur. Maçlarımızı yaklaşık 2 bin kişiye oynuyoruz. Daha fazla destek bekliyoruz. Daha fazla destek, daha fazla coşku demektir. Daha fazla coşku, daha fazla mücadeleyi beraberinde getirir. İnşallah Kayseri Erciyesspor maçında bunu başarırız. Saha içerisinde ve saha dışında coşkuyu, isteği ve bütünlüğü sağlarsak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.'' dedi.

Bank Asya 1. Ligde yarın sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Giray Bulak, maçı çok ciddiye alarak üç puana konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

Bulak,  yaptığı açıklamada, savunma anlamında eksiklikleri olduğunu belirterek, ''Şampiyonluğa oynayan bir takımın 34 gol atıp 33 gol yemesi doğru değil. Ancak son Kasımpaşa maçının bazı bölümlerinde oyun olarak iyi işler yaptık. Taktik anlayışı ve oyun bilgisini geliştirerek daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Haftalık çalışmamızı bunun üzerine yaptık. Savunma zaaflarımızı azaltırsak gelecek haftalarda çok daha iyi görüntü içerisinde oluruz'' dedi.

Kayseri Erciyesspor'un iyi bir takım olduğunu ifade eden Bulak, ''Haftalardır kazanamaması kimseyi aldatmasın. Çok mücadele eden, çabuk oyunculardan kurulu bir takım. Maçın tamamında sahada mücadele ediyorlar. Fizik olarak güçleri iyi. Ligin ilk yarısında uzun süre lider gittiler. Kayseri Erciyesspor karşısında maçın içerisinde bir anlık dalgınlığımız çok pahalıya patlar. Maçın tamamını çok ciddiye alarak üç puana konsantre olmamız gerekiyor. Kalan 12 maçta, rakip kim olursa olsun üç puan için oynayacağız'' diye konuştu.