Karadeniz İnsanı Sabırsız Rize Hak Ettiği Yerde Değil

Karadeniz İnsanı Sabırsız Rize Hak Ettiği Yerde Değil
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin topluma hizmet uygulamalar dersi kapsamında düzenlenen söyleşide üniversite öğrencileri Ç.Rizesporlu futbolcularla bir araya geldi.

Ç. Rizesporlu Sezer Özmen, Orhan Ovacıklı, Şahin Ali Terzi, Muhammet Emre Kalkan ve Rizespor Futbol Şube Başkanı Mustafa Baltacı’nın katıldığı söyleşide öğrenciler Mustafa Denizli transferinden, Rizespor’un son zamanlarda yaşadığı düşüşle ilgili sorular yöneltti.

rizesporlu-futbolcular-recep-tayyip-erdogan-universitesi-egitim-fakultesi’nde-1.jpg

“DENİZLİ’NİN GELMESİ BİZİ BAŞARIYA DOĞRU KAMÇILAYACAKTIR”

Söyleşinin ilgi odağı haline gelen Sezer Özmen, Mustafa Denizli’nin teknik direktör olarak takımın başına geçmesinin Rizesporlu futbolcuları başarıyı yakalamak için kamçılayacağını belirtti. Denizli transferinin rakip takımları Rizespor’a karşı daha kontrollü hale getireceğini belirten Özmen; “Transferlerde diğer kulüplerin gözleri çok daha fazla üzerimizde olacak. Tabii ki bu durum Mustafa Denizli’den ve kulübün büyüklüğündendir. Mustafa Denizli’nin takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

sezer-ozmen.20121219212550.jpg

“PTT 1. LİG DEĞİL SÜPER LİG TAKIMLARIYLA KARŞILAŞTIRMALIYIZ”

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bile Rizespor’daki tesislere ve imkanlara sahip olmağını söyleyen Sezer Özmen; “Rizespor’u PTT1. Lig takımlarıyla değil süper lig takımlarıyla karşılaştırmalıyız” dedi.

“HALKIMIZ BİRAZ SABIRSIZ”

Öğrencilerin, Rizespor’un her türlü imkana sahip olduğu ve buna karşılık sportif başarının neden yakalanamadığını sorması üzerine; Karadeniz insanının biraz sabırsız olduğunu söyleyen Sezer Özmen, “Rizespor şu an hak ettiği yerde değil. PTT 1. Lig gerçekten çok zorlu ve bir lig. Maçlar süper ligden daha çekişmeli geçiyor. Sürekli her oyuncu oyunun her bölgesinde mücadele içinde. Süper lig’de alan biraz daha geniş. Ligin 10.- 11. Ve 12. Haftasında teknik direktörler tarafından takım bir değişime ve yenilenmeye gitmek zorunda kalıyor. Burada kendimizin bir özeleştiri yapması gerekli. Bu süre içerisinde oynayan ya da daha az oynayan oyuncular kendilerini sürekli hazır tutmadıklarından bu durum skora da yansıyor. Taraftarımızdan en başta bize güvenmelerini, destek vermelerini ve sabırlı olmalarını istiyorum. Bu üçü bir araya geldiğinde başarı da peşinden gelecektir” diye konuştu.

rizesporlu-futbolcular-recep-tayyip-erdogan-universitesi-egitim-fakultesi’nde-2.jpg

"Ç.RİZE BÜTÜN FUTBOLCULARIN OYNAMAK İSTEYECEĞİ BİR TAKIM"

Ç.Rizespor’daki sosyal ve sportif imkanların İstanbul takımlarıyla yarışabilecek düzeyde olduğunu belirten Orhan Ovacıklı, Rizespor’un bütün futbolcuların oynamak istedikleri bir takım olduğunu belirtti.

SEZER'DEN SÜRPRİZ FORMA

Söyleşi sonunda öğrencilere bir sürpriz hazırlayan Sezer Özmen salondaki öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu kağıtlar arasından çektiği bir isme Bucaspor maçında giydiği formayı hediye etti.

rizesporlu-futbolcular-recep-tayyip-erdogan-universitesi-egitim-fakultesi’nde-3.jpg