Karadeniz Kupası Finali Rize'de

Karadeniz Kupası Finali Rize'de
2022 Karadeniz Offroad Kupası 4. yarışı Ardeşen Offroad Spor Kulübü Derneği (ARDOFF) tarafından 19-20 Kasım tarihlerinde Rize’nin Ardeşen ilçesi Fırtına Vadisi bölgesinde gerçekleştirilecek.

Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Ardeşen Belediyesi, Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen organizasyonda 2022 Karadeniz Off-Road Kupası'nın final yarışı, Rize'nin Ardeşen ilçesi Fırtına Vadisi'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan, Gürcistan ve İran'dan da sporcuların yer alacağı organizasyona 28 araç ile 50 sporcu katılacak.

19 Kasım Cumartesi günü saat 15.30'da seremonik start ile başlayacak organizasyonun ilk gününde kamp alanı etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Ekipler, 20 Kasım Pazar günü saat 10.25'te start alacak yarışta 5,7 kilometre uzunluğundaki etabı üçer kez geçecek.

Organizasyon, Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenecek ödül töreniyle sonra erecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.