Karadeniz Sahil Yolu Aydınlanıyor!

Karadeniz Sahil Yolu Aydınlanıyor!
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü Karadeniz sahil yolunda mevcut aydınlatma tesislerinin bakım çalışmalarına devam ediyor.

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü tarafından yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında öncelikle sahil yolunun Fındıklı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bölünmüş yoldaki arızalı aydınlatmaların bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında Fındıklı İlçesi sahil yolu aydınlatma şebekesinin enerji temininde kullanılan ve araç çarpması sonucunda hasarlanan aydınlatma şebekesinin enerjisiz kalmasına sebep olan AG direğinin pano değişim çalışmaları da tamamlandı.

karadeniz-sahil-yolunda-mevcut-aydinlatma-tesislerinin-bakim-calismalarina-devam-ediyor3.jpg

Çoruh EDAŞ’tan yapılan açıklamada; aydınlatma çalışmalarının bölge geneline yayılacağı belirtilirken aynı zamanda herhangi bir can ve mal kaybına sebebiyet vermemek adına ve karayolu trafik sürüş emniyetinin arttırılması amacıyla çalışmaların bir program dâhilinde yürütüleceği ifade edildi.

karadeniz-sahil-yolunda-mevcut-aydinlatma-tesislerinin-bakim-calismalarina-devam-ediyor1.jpgkaradeniz-sahil-yolunda-mevcut-aydinlatma-tesislerinin-bakim-calismalarina-devam-ediyor2.jpgkaradeniz-sahil-yolunda-mevcut-aydinlatma-tesislerinin-bakim-calismalarina-devam-ediyor6.jpgkaradeniz-sahil-yolunda-mevcut-aydinlatma-tesislerinin-bakim-calismalarina-devam-ediyor8.jpg

karadeniz-sahil-yolunda-mevcut-aydinlatma-tesislerinin-bakim-calismalarina-devam-ediyor7.jpgkaradeniz-sahil-yolunda-mevcut-aydinlatma-tesislerinin-bakim-calismalarina-devam-ediyor4.jpgkaradeniz-sahil-yolunda-mevcut-aydinlatma-tesislerinin-bakim-calismalarina-devam-ediyor5.jpg