Karadeniz Sahil Yolu'nda tatil yoğunluğu

Karadeniz Sahil Yolu'nda tatil yoğunluğu
Karadeniz Sahil Yolu'nda Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla uzun araç kuyrukları oluştu.

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, Karadeniz Sahil Yolu'nda yoğunluk oluşturdu.

Orta Karadeniz'de Ordu il merkezinden geçen tatilciler, uzun araç kuyrukları nedeniyle beklemek zorunda kalıyor.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Ege ve Akdeniz bölgelerine ya da gurbetteki akrabalarına giden tatilciler nedeniyle Altınordu ile Ünye arasında uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik ışıklarının yetersiz kaldığı bölümlerde ise polis ekipleri müdahalede bulunarak yoğunluğu azaltmaya çalışıyor.

image-20160702010359.jpeg

Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karadeniz Sahil Yolu'nda tatil yoğunluğunun bugünden itibaren başladığını belirterek, "Şu anda araç kuyrukları yer yer 5 kilometreyi buluyor." dedi. 

Kent genelinde bayram tedbirlerini aldıklarını ifade eden Tayfur, "Karadeniz Sahil Yolu'nda bütün önlemlerimizi aldık. Her 10 kilometrede trafik ekiplerimizi görevlendirdik. Sürücülerden beklentimiz acele etmesinler. Kesinlikle uykusuz olarak direksiyon başına geçmesinler. Trafik işaretleri ve kurallarına ise mutlaka uysunlar." diye konuştu. 

image-20160702010539.jpeg

7-24 görev başında olduklarının altını çizen Tayfur, "Tatil yoğunlunun birkaç gün sürmesi bekleniyor. Amacımız, yoğun olan bu trafiği beklemeden açmak." şeklinde konuştu. 

Öte yandan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bayramı şehir dışında geçirmek isteyen tatilcilere hayırlı yolculuklar dileyerek, trafikte dikkatli olmaları yönünde de tavsiyelerde bulundu.

image-20160702010854.jpeg