Karadeniz Teknik Üniversitesi 15 Sözleşmeli Personel Alacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi 15 Sözleşmeli Personel Alacak
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından 15 sözleşmeli memur alımı yapılacağı ilan edildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü 15 sağlık personeli alımı gerçekleştirecek.

KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimliği bünyesinde 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli memur statüsünde istihdam edilmek üzere lise ve önlisans mezunu 15 sağlık personeli alınacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 15 memur alımında yazılı ya da sözlü sınav yapılmayacak olup,  2016 yılı KPSS puan üstünlüğüne göre atamalar yapılacak. Lise mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için de KPSSP93 puan türleri esas alınacak. Başvurularda puan barajı bulunmuyor, başvuru yapabilmek için 2016 yılı KPSS’ye girmiş olmak yeterli olacak.

KTÜ lise mezunu 10 hemşire alımına başvuru yapabilmek için; Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olmak, üniversite hastanelerinin ilanda belirtilen bölümlerinde en az 1 yıl hemşire olarak çalışmış olmak ve bu çalışmışlığını ilgili kurumca ve SGK sigorta belgesi ile belgelemek şartı bulunuyor.

KTÜ önlisans mezunu 5 sağlık teknikeri alımına başvuru yapabilmek için; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Tıbbi Görüntüleme) Radyoloji bölümü ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım (Acil Tıp Teknikerliği) bölümünden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca ilanda belirtilen bölümlerde çalışmış olmak ve bu durumu belgelemek şartı aranıyor.

Genel şartlar arasında 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmamak şartı bulunuyor. Adaylar başvurularını 21 Şubat 2017 ile 7 Mart 2017 tarihleri arasında üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapabilecek.

karadeniz-teknik-universitesi-15-sozlesmeli-personel-alacak.jpg