Karadeniz Teknik Üniversitesi 39 sözleşmeli personel alacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi 39 sözleşmeli personel alacak
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), hemşire, büro personeli, teknisyen, destek personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi memuru olmak üzere 39 sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 15 Aralık 2021.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Lise Mezunu olarak 2 Hemşire, 10 Destek Personeli, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Teknisyen; Ön Lisans Mezunu olarak 2 Büro Personeli, Lisans Mezunu olarak 6 Hemşire ve 4 Büro Personeli olmak üzere 39 sözleşmeli personel alacak. Başvurular, 1 - 15 Aralık tarihleri arasında üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığının https://online.ktu.edu.tr adresinden yapılacak.

Adaylardan herhangi bir yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın alım yapılacak. Alımlar için 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı talep edilecek olup, KPSS Puanı sırasına göre yapılacak sıralama ile mülakatsız personel alımı yapılacak.

karadeniz-teknik-universitesi-39-sozlesmeli-personel-alacak-1.jpgkaradeniz-teknik-universitesi-39-sozlesmeli-personel-alacak-2.jpgkaradeniz-teknik-universitesi-39-sozlesmeli-personel-alacak-3.jpg