Karadeniz’de Can Pazarı

Karadeniz’de Can Pazarı
Samsun'da serinlemek için denize giren 3'ü kardeş 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden birinin durumu ağır.

Samsun'un Atakum ilçe sahiline giden Oğuz (27), Yavuz ve Tuğba Onat kardeşler serinlemek için denize girdi. Dalgalı olan denizde yüzen üç kardeş bir müddet sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Boğulma tehlikesi geçiren kardeşlerden Yavuz ve Tuğba cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılırken, Oğuz Onat ise suda kayboldu.

Onat'ın ailesi sahilde sinir krizleri geçirirken, olay yerine gelen sahil güvenlik, itfaiye ekipleri ve deniz polisi Oğuz Onat'ı aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren aramada Onat, denize girdiği yerden 150 metre uzaklıkta suyun üzerinde baygın bir şekilde deniz polisi dalgıçları tarafından bulundu.

karadeniz’de-can-pazari-(1)-001.jpg

Hemen sahile çıkarılan Onat, olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalbi duran Onat, doktorların müdahalesiyle tekrar çalıştırıldı ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Onat'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Öte yandan, Atakum sahili Çobanlı İskelesi mevkisinde boğulma tehlikesi geçiren bir erkek şahıs da kurtarılarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan boğulma vakaları nedeniyle polis sahildeki vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

karadeniz’de-can-pazari-(2).jpgkaradeniz’de-can-pazari-(3).jpgkaradeniz’de-can-pazari-(4).jpgkaradeniz’de-can-pazari-(5).jpg

karadeniz’de-can-pazari-(6).jpg