Karadeniz’den Yeni Bir Fenomen Doğuyor

Karadeniz’den Yeni Bir Fenomen Doğuyor
Rizeli Muhammet Yarıcı, yöresel şivesi ile sosyal medyadan paylaştığı videolarıyla adeta fenomen oldu. Fenomen Rizeli'nin paylaştığı videolar sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde bulunan manzara ile ilgili duygularını video kaydı altına alan Muhammet Yarıcı, kullandığı yöresel şivelesiyle ifade ettiği "Geldo Gelma", "Vay vay vay Nerelerle Karşılaşıyorum Ben ya", "Dere Akiyor, Gençler Rafting Yapiyor", "Hava basıncı da süper" şeklindeki ilginç söylemleri sosyal medyada adeta yeni bir akım başlattı. Yarıcı'nın paylaştığı videolar kısa sürede yüzbinlerce izleyiciye ve paylaşıma ulaşırken, bölge gençleri tarafından da sosyal medyada taklit edilmeye başlandı. Bazı amatör müzisyenler de Yarıcı'nın sözlerini besteleyerek şarkı yaparken, Yarıcı, gördüğü bu ilgi karşısında ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

"Bu kadar çok ilgi göreceğimi düşünmüyordum"

Sosyal medya fenomeni olma yolunda hızla ilerleyen Muhammet Yarıcı, yaptığı açıklamada "Bu kadar çok ilgi göreceğimi düşünmüyordum. Nasıl oldu kendim bile bilmiyorum. Manzaradan çok etkilenmiştim. Aracımdan inip kendi kendime video çekeyim dedim. Hava basıncı muhteşemdi, manzara muhteşemdi, bir baktım ve konuşmaya başladım" dedi.

İnsanların gösterdiği ilgiye çok şaşırdığını kaydeden Yarıcı "Sokakta yürüyorum, herkes bana bakıyor. Ben kendim bile şaşırıyorum bu ilgi karşısında. Bana gelip "İnternetteki Geldo Gelma Sen misin?" diye soruyorlar. Çok hoşuma gidiyor. Fotoğraf çekilmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Gençler benimle gülüp sohbet etmeyi çok seviyorlar. Benden çekinmesinler, onların ilgisi beni çok mutlu ediyor. Hergün yeni videolarımı görmek için sabırsızlandıklarını söylüyorlar. Bende her mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Amacım, bu tip videolarla Rize'yi, Ardeşen'i, Ayder Yaylası'nı tanıtmaktır" diye konuştu.

Karadeniz’den Yeni Bir Fenomen Doğuyor

Karadeniz’den Yeni Bir Fenomen Doğuyor

Karadeniz’den Yeni Bir Fenomen Doğuyor