Karadeniz’in En Büyük Turizm Tesisi Bayramda Açılıyor!

Karadeniz’in En Büyük Turizm Tesisi Bayramda Açılıyor!
35.000 m2’ lik alanda eşsiz Karadeniz manzarası sunan Karadeniz’in En Büyük Turizm Tesisi Sky Tower Hotel Bayramda Açılıyor!

Alternatif Turizm’ in Yeni Yüzü Sky Tower Hotel kapılarını Ramazan ayı sonrası bayramda açıyor.

35.000 m2’ lik alanda eşsiz Karadeniz manzarası sunan Sky Tower Hotel açık kapalı yüzme havuzları, kütüphanesi, geniş ibadet alanları ile Türkiye’ nin en kapsamlı spa tesislerini sahip alternatif turizm’ in yeni yüzü oluyor.  

Modern dinlenme salonları ve ihtişamlı hamamları ile 5000 m2 spa alanlarına bulunan tesis Türkiye’ nin en kapsamlı SPA merkezi. 2500 m2 ‘si bayanlara ayrılan SPA alanında tuz ve buhar odaları eşliğinde arkadaşlarınızla birlikte organizasyonlar yapabileceğiniz aile spa alanları da mevcut.

Tamamı deniz manzaralı lüks odalarla Karadeniz’in görkemli manzarasını ayaklar altına seren Sky Tower Hotel 680 kişilik kongre merkezi ve salonları, çevre aktiviteleri, ulaşım kolaylığı, konforu ve tam donanımlı özellikleriyle bayramda kapılarını sizlere açıyor.

Muhteşem Karadeniz manzarası ile ayrıcalık sunan Sky Tower Hotel tüm ihtişamlı konforunu size sunmak için bayrama özel yaptığı 5 gece kal 4 gece öde kampanyasıyla tüm misafirlerini konuk etmek üzere bekliyor.

Kara ve deniz yoluyla rahatça ulaşılabilen Sky Tower Hotel Akçakoca; Ankara ve İstanbul’a sadece birkaç saat mesafede…

Rezervasyon için 444 7 759